Miért félnek a lányok orvosokkal, jogászokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 12:31
1/23 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék velük ismerkedni, ők amolyan fétiseim :D
2/23 anonim válasza:
Látom tisztában vagy a fétis szó jelentésével.
Szerintem egyáltalán nem félnek velük ismerkedni, maximum te rosszakat találtál eddig.
3/23 anonim válasza:
Mert az orvos rájön , hogy már több 100 retkes f@@sz megfordult benne.
A jogász pedig rájön, hogy egy ingyenélő szuka.
4/23 anonim válasza:
#3 haha :D
Nem félnek egyébként, főleg a mai lányok, max. megvárják, hogy sok pénzük legyen.
5/23 anonim válasza:
ez nagyon egyszerű! az orvosok és jogászok egymás közt házasodnak, és azért egy csomó nő nem tud ezeknek az elvárásoknak megfelelni. jelesül: nem jogász vagy orvos.:)
6/23 anonim válasza:
Eszembe nem lenne egy alacsonyabb "sorból" származó, butácska nővel komolyabban kezdeni, lásd perspektíva nélküli bolti eladók, fodrászok, műkörmösök.
7/23 anonim válasza:
Ja csak ha nem lenne bolti eladó és a boltok bezárnának akkor ti diplomások éhen halnátok.
8/23 anonim válasza:
7#
Diplomás vagyok és amikor a tescoban fizetek akkor mindig az automata kasszát választom, mert sokkal jobb mint egy eladó. :D
9/23 anonim válasza:
Helyes hozzáállás. Válaszd azt a kasszát az eladó helyett, aki ez miatt elveszíti majd a munkáját, nem tud neked fizetni a szolgáltatásaidért akár orvos/ügyvéd vagy akármi vagy és így te sem leszel gazdag. Éljen az értelmes diplomás logika...
10/23 anonim válasza:
9#
Közgazdász vagyok, tehát ehhez jobban értek amit te leírtál.
Válaszd az eladót, de abban ne reménykedj, h az automata kasszát majd elviszik onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!