Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért félnek a lányok orvosokk...

Miért félnek a lányok orvosokkal, jogászokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 12:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
12%
Nem fogok vitába szállni veled, te vagy a szakmabeli, nekem csak érettségim van, de a józan paraszti ész szerint ha a kutya sem megy oda az automata kasszához, mindenki inkább az eladót választja, akkor nem rúgják ki őket, ha csak automata kassza lesz, akkor én be sem megyek egy hipermarketbe sem, nekem van ilyen igényem, hogy mondjuk mosolyogjon egyet, vagy kérdezze meg, hogy valamit kérek-e, esetleg váltsunk 2 szót és kívánjunk egymásnak szép napot. Lehet, hogy velem van a baj, de azon kívül, hogy az ilyenek miatt sz*r a világ gazdasága, nekem szükségem van az emberi kapcsolatokra. De egyébként most miért alacsonyodsz le a nem diplomásokhoz, ha te annyival felsőbbrendű vagy, mint mi?
2014. jún. 12. 13:57
 12/23 anonim ***** válasza:
45%
Látszik, hogy a diplonyhoz jómodort nem adnak.
2014. jún. 12. 14:07
 13/23 anonim ***** válasza:
42%

Nem én írtam ki a kérdést, és nem vagy felsőbbrendű, te is végigszenvedhetted volna a 3,5 (+2) évet ha akartad volna.

És azokat akiket elbocsátottak, már akkor megtették mielőtt elindult volna az automata...

Tehát lényegtelen, h hova mész mert ők már régen ki lettek rúgva.

A gazdaságról pedig annyit, h a te adódból van a kisebbségnek ingyenesen Digitális TV box-a, h tudjon otthon TV-zni. A gazdaságunk nem ezeken bukik nagyot, h a tesco automatákat használ. Mert az akit kirúgtam szintén a te adódból fog, közmunkát végezni vagy tanulni, vagy segélyt kapni.

2014. jún. 12. 14:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Tekintettel arra, hogy én a felsorolt 2 szakma egyikének képviselője vagyok nem félek velük ismerkedni. Csak rosszak velük a tapasztalataim. Nem mindre de sokukra jellemző az istenkomplexus vagy a megfelelési kényszer.
2014. jún. 12. 14:26
 15/23 anonim ***** válasza:
8%

azért ne keverjük már az orvosokat a jogászokkal

nem egy szint ugyanis

jogásznővel egy kávét nem innék meg soha

orvosnővel leélném az életem

2014. jún. 12. 14:29
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem kevert senki semmit. Az egyik ismerősömmel egészen egyszerűen ezt tapasztaljuk: ha megtudják, hogy mivel foglalkozunk, mintha megijednének.
2014. jún. 12. 14:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Kevés lennék mind a kettõhöz, meg sem közelítem az elvárásaik alsó határát.
2014. jún. 12. 14:33
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

15-ös válaszoló

Szerintem senki nem mondta, hogy a kettő egy és ugyanaz. Ez ember és nem végzettség/szakma függő. Láttam már olyan hanyag és teszek rá orvost akire a macskám nem bíztam volna rá, megint sokan akkor hajlandók csak rendes diagnózist felállítani ha kapnak "borítékot". Műtétekkor a többség elvárja a "hálát". Ismétlem nem mind, de sokan. Pár bíróra meg szavam nem lehet annyira tisztességesen felkészülten csinálják viszik az ügyeiket. A dolgok nem ennyire fekete-fehérek, hogy minden orvosnő kiváló feleség alapanyag a jogásznőkkel meg 2 értelmes mondatot nem lehet váltani.

2014. jún. 12. 14:58
 19/23 anonim ***** válasza:
48%

27 éves vagyok, 3 gazdasági diplomám van a legjobb egyetemről az országban, jelenleg doktorizom, de mégsem érzem magam "elégnek" egy orvoshoz vagy jogászhoz.

tényleg az istenkomplexusuk miatt van, amit árasztanak magukból. mégha ez téved is, ez olyan, mint hogy egy eladófiú sem kezdene ki velem.

27L

2014. jún. 12. 15:16
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
A barátom ügyvéd, én most érettségizem estin. :) Előtte egy orvossal jártam. Ennyit a szakértésről, ami itt megy. Rohadtul nem úgy működik, mint ahogy a filmekben látjátok, hogy egymás között házasodnak a nagyobb családok gyerekei. Ebből látszik, hogy ezek az emberek tényleg érnek is valamit, nem csak a kis random diplomájukat lengetik, mert ugye mindegy hol szerezte és milyen, van neki, és ezáltal lehetnek elszállt igényei.
2014. jún. 12. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!