Miért félnek a lányok orvosokkal, jogászokkal ismerkedni?
Nem én írtam ki a kérdést, és nem vagy felsőbbrendű, te is végigszenvedhetted volna a 3,5 (+2) évet ha akartad volna.
És azokat akiket elbocsátottak, már akkor megtették mielőtt elindult volna az automata...
Tehát lényegtelen, h hova mész mert ők már régen ki lettek rúgva.
A gazdaságról pedig annyit, h a te adódból van a kisebbségnek ingyenesen Digitális TV box-a, h tudjon otthon TV-zni. A gazdaságunk nem ezeken bukik nagyot, h a tesco automatákat használ. Mert az akit kirúgtam szintén a te adódból fog, közmunkát végezni vagy tanulni, vagy segélyt kapni.
azért ne keverjük már az orvosokat a jogászokkal
nem egy szint ugyanis
jogásznővel egy kávét nem innék meg soha
orvosnővel leélném az életem
15-ös válaszoló
Szerintem senki nem mondta, hogy a kettő egy és ugyanaz. Ez ember és nem végzettség/szakma függő. Láttam már olyan hanyag és teszek rá orvost akire a macskám nem bíztam volna rá, megint sokan akkor hajlandók csak rendes diagnózist felállítani ha kapnak "borítékot". Műtétekkor a többség elvárja a "hálát". Ismétlem nem mind, de sokan. Pár bíróra meg szavam nem lehet annyira tisztességesen felkészülten csinálják viszik az ügyeiket. A dolgok nem ennyire fekete-fehérek, hogy minden orvosnő kiváló feleség alapanyag a jogásznőkkel meg 2 értelmes mondatot nem lehet váltani.
27 éves vagyok, 3 gazdasági diplomám van a legjobb egyetemről az országban, jelenleg doktorizom, de mégsem érzem magam "elégnek" egy orvoshoz vagy jogászhoz.
tényleg az istenkomplexusuk miatt van, amit árasztanak magukból. mégha ez téved is, ez olyan, mint hogy egy eladófiú sem kezdene ki velem.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!