Csajok! Hogyan kell veletek ismerkedni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 11:34
2/22 anonim válasza:
Mi is emberek vagyunk, nem olyan nehéz szóba elegyedni más emberekkel. Magyarul is tudunk.
3/22 anonim válasza:
Jegyeket, bérleteket kérném felmutatni!
4/22 anonim válasza:
2. Az a baj, hogy veletek csak olyan témákról lehet beszélni, ami engem rohadtul nem érdekel általában...:D
5/22 anonim válasza:
4es, szerintem a legtöbb lánnyal bármiről el lehet beszélgetni (legalábbis velem igen, az értelmes lányoknál ezt tapasztalom a környezetemben)
persze, ha CSAK autókról/küzdősportokról/gyúrásról tudsz beszélni, akkor neked nem való még barátnő :D
6/22 anonim válasza:
Mért, nekem a legtöbb lány ismerősömet a küzdősporton keresztül ismertem meg :) A sport szerintem nagyon jól összehozza az embereket.
7/22 A kérdező kommentje:
Nem olyan egyszerű!Nem tudom mit kéne mondani,biztos be égnék.
2014. jún. 12. 11:51
8/22 anonim válasza:
Hát én nem ezt tapasztalta, pedig én nyitott vagyok végighallgatni olyat is, ami egyébként nem érdkel. De a legtöbb csak ül mint a kuka, és várja hogy én kérdezzek, dobjak fel témákat, vagy tartsak mesedélutánt.
9/22 anonim válasza:
#4 igaz, nem minden férfi tud továbbjutni a csöcsök és videójátékok témán. Elnézzük.
10/22 anonim válasza:
Én pl olyan vagyok, hogy ha rámír valaki vagy odajön,beszélhetünk bármiről, minden érdekel, maximum tanulok újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!