Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Full átlag 30-as férfi vagyok....

Full átlag 30-as férfi vagyok. 3, 2, 1 privátözön (?)

Figyelt kérdés

Budapesti diplomás férfiak közt átlagosnak számítok. Gyakorin persze átlag alatti vagyok, de ha normális embereket kérdezel, akkor azt fogják mondani, hogy átlagos vagyok, csakúgy mint a budapesti diplomás nők zöme is "átlagos" (kivéve gyakorin, mert itt persze minden nő egy királylány).

Van 1-2 tulajdonságom, amivel azért kimagasodok a tömegből, pl. nagyon magas vagyok.

Ezen kívül bizonyos értelemben nem számítok átlagonak, hiszen a személyiségem és az életfelfogásom nem szokványos. Ez sem nem negatív, sem nem pozitív, csupán az átlagostól némileg eltérő tulajdonságokat takar.

Ezek alapján várom a privát üzenetek tömegét!

3, 2, 1....

szept. 20. 19:23
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Egy anonim oldalon mi értelme hazudni?

Szerintem itt pont az a jó, hogy őszinte lehetek.

szept. 21. 12:38
 22/23 anonim válasza:
Én is ebbe hittem. És részben működött is, megnyílások, őszinteség. De mit ér az őszinteség, ha tízből egy esetben mégis ott lesz az önfelmentő, ordas nagy hazugság? Ezzel megbízhatatlanná válik az egész, nem tudhatod mikor fog hazudni legközelebb és miben. Főleg amikor már neked árt vele a sokadik alkalommal, és saját magát menti fel, téged pedig hibáztat. Sokakban vannak itt olyan törések hogy nem képesek saját maguk miatt őszinték lenni bizonyos dolgokban. Így jöttek szembe ezek a történetek is, hogy őket mindenki üldözi, meg ok nélkül bántja. Tudom, hatalmas red flag, el kell kerülni a hasonlót, de ez van. Meg aztán nem is volt mindenhol ennyire egyértelmű. Gyakran a hazugságok, játszmázás csak később kezd beindulni, eleinte még minden jó, vagy egyenesen tökéletes.
szept. 21. 12:45
 23/23 anonim válasza:
Egyébként ha meg itt is akarnék ismerkedni, ez alapján akkor sem írnék rá. Semmi pozitívat nem írt magáról. Kinézetre én is átlagos Budapesti diplomás nő vagyok, de nem így írnám le magam, ha vonzalmat akarnék ébreszteni. Nekem a férjem nem egy tipikus adonisz. De a csillogás a szemében, amikor arról beszél, amit imád, hogy magában és bennem is mindig a pozitívat látja, a humor olyan vonzalmat tud ébreszteni, amit a külső nem. Bár gondolom ez csak egy újabb próbálkozás a nők szidására, de ha valóban próbálkozni akarnál, írj olyat magadról ami érdekes, egyedi, valami hobbi vagy bármi ami érdeklődést kelthet.
szept. 23. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!