Full átlag 30-as férfi vagyok. 3, 2, 1 privátözön (?)
Budapesti diplomás férfiak közt átlagosnak számítok. Gyakorin persze átlag alatti vagyok, de ha normális embereket kérdezel, akkor azt fogják mondani, hogy átlagos vagyok, csakúgy mint a budapesti diplomás nők zöme is "átlagos" (kivéve gyakorin, mert itt persze minden nő egy királylány).
Van 1-2 tulajdonságom, amivel azért kimagasodok a tömegből, pl. nagyon magas vagyok.
Ezen kívül bizonyos értelemben nem számítok átlagonak, hiszen a személyiségem és az életfelfogásom nem szokványos. Ez sem nem negatív, sem nem pozitív, csupán az átlagostól némileg eltérő tulajdonságokat takar.
Ezek alapján várom a privát üzenetek tömegét!
3, 2, 1....
Azóta vagy 30 privátot kaptam...
Igaz, nem erre a kérdésre. 🤣
"Ezen kívül bizonyos értelemben nem számítok átlagonak, hiszen a személyiségem és az életfelfogásom nem szokványos."
Ez egyszerre nagyon izgalmas és borzasztóan semmitmondó.
Átlagos gagyi vagyok, bizonyára összekeversz egy másik átlagos gaggyantóval.
Hát 3, 2, 1... Privátözön, ezt várnám.
Ha kicserélném a férfi szót a szövegben nőre, akkor ez rögtön megtörténne.
Most miért nem történik meg? Mi a különbség?
#8 Sokkal kevesebb nő van az oldalon, mint férfi, valószínűleg ezért nem megy a privátözön.
Másrészt én nőként nem szoktam férfiakra ráírni privát üzenetben, legfeljebb itt jelzem nekik, hogy küldhetnek nekem.
Viszont a te “bemutatkozásod” egyébként sem szimpatikus.
Hol itt az egyenlő bánásmód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!