Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Full átlag 30-as férfi vagyok....

Full átlag 30-as férfi vagyok. 3, 2, 1 privátözön (?)

Figyelt kérdés

Budapesti diplomás férfiak közt átlagosnak számítok. Gyakorin persze átlag alatti vagyok, de ha normális embereket kérdezel, akkor azt fogják mondani, hogy átlagos vagyok, csakúgy mint a budapesti diplomás nők zöme is "átlagos" (kivéve gyakorin, mert itt persze minden nő egy királylány).

Van 1-2 tulajdonságom, amivel azért kimagasodok a tömegből, pl. nagyon magas vagyok.

Ezen kívül bizonyos értelemben nem számítok átlagonak, hiszen a személyiségem és az életfelfogásom nem szokványos. Ez sem nem negatív, sem nem pozitív, csupán az átlagostól némileg eltérő tulajdonságokat takar.

Ezek alapján várom a privát üzenetek tömegét!

3, 2, 1....

szept. 20. 19:23
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Rossz a marketinged kérdező, ezen dolgozz még! És ez nem a szokványos kötekedés, csak egyszerűen érződik. Még azt a kevés lehetőséget se fogod így meg, ami a magasságod miatt lehetne.

Azzal meg nem értek egyet hogy kevesebb nő lenne itt, vannak kategóriák ahol tobzódnak. De ide az ismerkedésbe jóval kevesebben járnak nők, azok is nagyrészt sérültek és problémásak. Gondoljátok végig, akire élőben meg a mindenféle online közegben manapság nőként nem tapadnak, annak valami jelentős oka lehet. Na most én úgy tapasztaltam hogy akik itt vannak, azoknál nem is egy, hanem több ilyen probléma is van. Csak eleinte próbálják elrejteni. És a hazudozás is tök alap persze.

szept. 21. 11:10
 12/23 anonim válasza:
férfiként ez nem fog menni haha
szept. 21. 11:15
 13/23 A kérdező kommentje:

#9, #11

Mi a baj veletek? Ti egész normális választ írtatok itt.

Gyógyszert szedtek, vagy mi? 🤣

szept. 21. 11:30
 14/23 anonim válasza:
Ja hogy ez burkolt poén, irónia kérdés lett volna? Akkor én kérek elnézést, azt hittem igazi, és már próbáltam segíteni :D Vannak akik hasonló stílusban próbálkoznak komolynak szánva is, és nem értik hol a hiba.
szept. 21. 11:50
 15/23 A kérdező kommentje:

Nem kell amúgy nőnek kiadni magam. Elég ha csak nem írom le, hogy milyen nemű vagyok, máris azt feltételezik, hogy nő vagyok és jön a privátözön. 🤭

Ez amúgy igazán kedves tőled. Rendkívül türelmes vagy! 😁

szept. 21. 11:57
 16/23 anonim válasza:

#11 Pl. én azért szeretek néha itt beszélgetni, mert ha találok hozzá egy értelmes partnert, tuti nem a külsőm miatt fog csevegni velem.

Egészen felüdítő érzés azok után, hogy élőben vagy a fotós ismerkedős oldalakon tapadnak a pasik.

szept. 21. 12:08
 17/23 A kérdező kommentje:

Magamból kiindulva ez ritkaság lehet.

Én mivel kimondottan partnert keresek, ezért (néhány kivételtől eltekintve) nem is pazarlom az időmet olyan személyre, aki nekem nem jön be külsőre.

Én csak a külsőd miatt soha nem beszélgetnék veled, de a vonzó külső megléte nélkül sem nagyon.

szept. 21. 12:15
 18/23 anonim válasza:

Nézd 16-os, én nem azt mondom hogy itt minden nő bányarém, bár tény hogy voltak azért kevésbé dekoratív, sőt kifejezetten csúnya lányokba is belefutások. Én se hajtottam el őket, hasonló okból mint amit te is írsz, élőben valószínű jobban zavart volna, de online ha jó társaság volt, miért ne maradnánk? És volt pár kifejezetten jó nő ismerősöm is innen. De tudod mi volt itt a közös pont a csúnya, átlagos, és jól kinéző nők között? A legtöbbjük mind olyan sérülésekkel, személyiségzavarokkal rendelkezett, ami teljesen ellehetetlenítette nemhogy az ismerkedést, de még a rövid/közepes távú online társalgást is. Nekem is megvan a magam baja nyilván, de ennyi sérült egyedbe sehol nem futottam korábban, mint itt az oldalon. Szóval valami oka csak lehet.

Egyébként megértelek, a jó nőket gyakran tárgyiasítják, simpelik, vagy épp lenézik, utálkoznak rájuk. Jó érzés lehet itt elvegyülni, és így a valódi személyiségedet látják, nem a külsőségeket és amit azon át rád projektálnak vágy alapon.

szept. 21. 12:16
 19/23 A kérdező kommentje:

Meg tudlak erősíteni ebben.

Rengeteg beteg nővel beszéltem itt az évek során. Volt egy maréknyi, akiről nem derült ki, hogy beteg, mert előbb szakadt meg a kapcsolat. És volt egyetlen egy, akivel azóta nagyon jó barátok lettünk. Na vele nem a külseje miatt, hanem éppen annak ellenére ismerkedtem meg.

Ezzel részben ellent is mondok a 17-es kommentemnek, de ott eleve barátkozási szándékkal indult a dolog, részemről is.

szept. 21. 12:22
 20/23 anonim válasza:
Nálam is volt akinél alapból barátkozás lett volna az irány. De még ezt is megfertőzték a kényszeres hazugságok, a sorozatban áthágott ígéretek, az empátiahiány, hogy magának elvár dolgokat de vissza már a töredékét se adná sőt még ő sértődik meg ha emlékezteted az ígéretére, stb. Volt sok red flag néhol eleinte is, de az egyedi világkép és érdekes személyiség miatt ezeket gyakran felülbíráltam még akkoriban. Ha most visszamenőleg kéne értékelnem az összeset, és a legfőbb közös pontot keresni, az talán a gátlástalan hazudozás lenne. Meg a helyzetek kiforgatása, a saját szájíze szerint. Ez sokszor a történeteikben is tettenérhető volt, illetve a konfliktuskezelésükben. Én meg többnyire naívan azt hittem, majd velem más lesz. Higgyünk a csodában, meg minden... :) Ezen az oldalon egyszerűen nem szabad, mert itt aztán végképp semmi nem az, aminek látszik.
szept. 21. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!