A lányok miért ilyenek társkeresőn?
Nem gondolom hogy flört lett volna, csak a kezemben lévő 100 as on megpillantottam a dátumot, régebben gyűjtöttem régi pénzeket, gondoltam hátha érdekes lehet neki is, ennyi.
Alapvetően jófejnek tartanak/tartom magam, hál istennek ritka az ilyen, mondjuk egyre több.
Flörtölni..
Ez szimpla gesztus volt, mielőtt belebssza a 100 ast a frissek közé, hátha érdekli, bevallom akartam némi mikroörömet szerezni vele ha már ez a villámjelenet volt, amit faszául kiforgatott🙄, na mindegy.
Vannak ilyenek.
Én mindig azt javaslom a fiúknak, ha azt akarják a csaj viselkedjen úgy mint egy normális érdeklődő személy nem úgy mint egy életunt kiégett, halott üres zombi, akkor edzés és önfejlesztés. :)
Írni fognak a nők, vonzani fogod őket mint a mágnes. Persze hosszútávú opciót a sors adhatja meg csak. De ha nőket akarsz nem jó szöveg kell hanem jó külső és saját élet.
49, Igen, de nem mindenhol van így, tavaly Tenerifén laktam, simán leszólítgattam csajokat, kedvesen beszélgettünk.
Csak úgy, aztán mentünk tovább, vagy csobbantunk egyet, és úgy mentünk tovább. Első élményem, mikor leszálltunk, vettem egy sört az újságosnál a reptéren.
Elkezdi a gyönyörű eladónő mosolyogva
:"Ez nem jó"
Mondom, mi, a pénz, vagy micsoda' ?
Nem, azt mondja, a sör.
Elszaladt hátra, volt egy pici hűtő, amit nem vettem észre, visszasietett egy jéghideg sörrel:
"-Na, ez a jó sör! -mondta.
Ez volt az első kinti emberélményem, és csak lestem a Magyar kiszolgálás után. Ilyen apró, mégis hatalmas különbségek vannak.
De máshol is.
Egyszerűen kedvesek az emberek, a szép nők is.
Sok helyen.
#52-es kell egyetértenem. Ez a téma ki lett vesézve. A nőknek számít a külső. Próbálj meg olyan társkeresőt, online ismerkedési lehetőséget, ami nem képes. Ez ideális hiszen a nők "érző lények, akiknek fontos a férfi személyisége és a külső nem számít". Mit fogsz látni? Hoppá! Nincsenek nők! Elvétve akad egy kettő jó esetben... Képes társkeresőn (pl. Tinder) meg húzhatnád balra-jobbra a csajokat, egész álló nap, ha a rendszer engedné.
Figyi, nekem van egy haverom, aki szegény testi fogyatékossággal született. Külsőre hajaz egy vékony kiadású toronyőrre a jól ismert meséből. Soha senki nem húzta még jobbra, se járt még szerencsével bármilyen társkeresőn. Amint kaptak tőle fotót, ghostolva lett minden esetben. Az elmúlt 10 évben! Na most ha ilyen "sikerben" részesül egy jócskán átlag alatti külsejű férfi, akkor miért nehéz elhinni, hogy egy átlagon felűlinél pedig sorban állnak a nők?...
Persze nem minden nő ilyen, DE az online, képes társkeresőkön ilyen nők vannak. Van erre egy külön facebook csoport is, ahol azt vitatják meg a nők, hogy melyik férfival kell vigyázni (mert hogy az a férfi lelépett egy könnyű menet után). Slussz poén! Mindegyik 'elkövető' jóképű, mert képet is tesznek ki ezekről a gavallérokról. Ha online társkeresésbe kezdesz, a külső 100%-ban számítani fog.
Csak az edzés a lényeg. Online ismerkedésnél a külső MINDEN. Bármit elfogadnak és elviselnek, ha jó a külsőd.
"Persze nem minden nő ilyen, DE az online, képes társkeresőkön ilyen nők vannak. Van erre egy külön facebook csoport is, ahol azt vitatják meg a nők, hogy melyik férfival kell vigyázni (mert hogy az a férfi lelépett egy könnyű menet után)."
Micsoda aljasság! Hiszen ezzel megsértik a személyiségi jogokat. És még a nők beszélnek korrektségről pff. Meg fogom keresni ezt a csoportot, és fel fogom jelenteni a fő hangadókat. Ez törvénysértés, arccal névvel elkövetve, nagy nyilvánosság előtt. Meg mi van ha a férfi normális volt, csak a nő üldözte el, az meg bosszúból kirakja őt oda? Nagyon tudnak hazudozni, és fejben átírkálni a valóságot. Meg manapság mindenben is a nőnek kell hinni, és ezzel végképp visszaélnek. Ez undorító! Megkeresem, és menni fog a feljelentés.
"Miért baj az, ha flörtölni próbálok egy idegennel? Szerintem senki sem hal bele, ha picit viccelődtök, ha cinkos mosollyal eleresztesz egy kis humorba csomagolt bókot."
Mert kellemetlen, azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!