A lányok miért ilyenek társkeresőn?
Klasszikus Férfi, Női szerepek visszaállítása lenne az egyetlen megoldás, de ez már Sci-Fi..
Az internettel/kb s mobilnettől rájöttek hogy nem igazán kell csinálniuk semmit.
Elég ha kiírja hogy kapcsolati státusza megváltozott, egyedülálló, már 500 an verik a..
Aztán feldob 1 képet magáról pl a Badoo ra, és vagy 3000 en ráírnak.
(Ha országosra van állítva)
Stb, stb..
#41: Szerintem az a baj, hogy a nők totálisan összezagyváltak mindent, egyszerre akarják a régi és a modern életmódot. Ha azt mondod, hogy legyenek meg a klasszikus szerepek, akkor hurrognak, hogy "már nem a kőkorszakban élünk, nem akarunk cselédek lenni, egyenrangúság van", de ha az egyenrangúságra hivatkozva nem emeled őket piedesztálra, nem ajnározod őket (pl. elvárod, hogy ők kezdeményezzenek, vagy a randin felajánlod a felezéses alapú fizetést), akkor rögtön azzal jönnek, hogy ez meg az a TE kötelességed, mert TE vagy a férfi. Vagyis akkor már híre-hamva sincs a modernitásnak és az egyenrangúságnak, olyankor már ők azok, akiknek az ismerkedésben kb. semmi kötelezettségük sincs, minden a te dolgod/kötelességed, csak azért, mert te vagy a férfi.
Egyébként a közösségi média és a társkeresők rászoktatták a nőket arra, hogy elég, ha ölbe tett kézzel várnak, a simpelők hada máris ott terem. Elég egy képet feltölteniük, és özönlenek a kúrólájkok, a hízelgések, nem csoda, hogy a legtöbb nő királylánynak képzeli magát, és azt hiszi, hogy bárkivel és bármit megtehet, illetve hogy neki alanyi jogon jár a világ legjobb pasija. Aztán görcsösen keresgélik a tökéletes pasit, miközben azt hangoztatják, hogy nekik "elég egy átlagos, törődő férfi". Csak hát az a baj, hogy számukra az átlagos férfi nagyjából a felső 10%-ot jelenti. Valóban átlagos férfiként írhatsz te bárkinek bármilyen normális, érdeklődő, udvarias üzenetet, semmibe fognak venni. A nők játéknak tekintik a társkeresőzést, ahol lehet hülyíteni a férfiakat, akik százszámra nyomatják nekik a hízelgést, ők meg ezen élvezkednek, de nem gondolják komolyan az ismerkedést, mert rájöttek, hogy sokkal szórakoztatóbb a társkeresőzés és sokkal nagyobb az egoboost, ha nem kötnek ki egyvalaki mellett, hanem függetlenek maradnak, és rakatszámra kapják a lájkokat és az üzeneteket.
Ez azért van kérdező, mert a nők full betegek úgy általában.
Azok a nők, akik társkeresőn vannak pedig extrém full kretén retardált állatok.
Igen, nincsenek felnőve a, ha az emberiség kezdetétől nézzük, a viszonylag új igényeikhez, és viszonylag gyorsan levedlették a klasszikus, tisztelhető értékeiket.
De, ja, a Férfiakkal szembeni elvárásokat eléggé kiterjesztették😁
Ilyenek Pesten mindennaposak, múltkor vettem cigit, felfigyeltem hogy az egyik 100 as 98 as, nem mai ugye, és így csak flashből mondtam kedvesen az eladócsajnak hogy
"Az egyik 100 as 98 as, ha esetleg érdekes lehet számodra."
Csak jófej akartam lenni, erre emelt hangon visszakarta mindenki előtt, hogy "mit képzelek Én, lehet nem is érvényes, át akarom baxni".
Leraktam elé egy 500 ast, mondom tartsd meg, viszlát.
(Ennyit a jófejkedésemből egy darabig😁)
Hát jó mondjuk erre most tényleg mit mondjon 😅
Meg amúgy én nem a nők hibáztatására írtam ki ezt a kérdést, látom itt bele mentünk a dolgokba... Igen, nyilván elvannak szállva a lányok, de mondjuk valószínűleg nem lennének elszállva, ha egy badoon, vagy tinderen, nem repülne rá az első 1 órában kb 5000 pasi, akinek tök mindegy, csak lány legyen, éljen és mozogjon. Meg amúgy szerintem az se igaz, ne választhatnának jó pasikat maguknak, nyilván mindenki azzal akar együtt lenni aki tetszik neki külsőre is 😅
Talán az mondjuk baj, hogy egyből flörtölni akarsz egy idegennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!