Azok a nők akik panaszkodnak hogy nehéz pasit találni, miért nem reagálnak ha például itt kezdeményez nála egy pasi?
Én tényleg mindig mindenkinek szoktam válaszolni, aki rám ír egy üzenetet.
Korosztályodbeli vagyok, még a huszonegy-két évesnek is a szia-mizu-ismerkedünk? rém dobott tőmondataira, nyilván ilyenekre azt, hogy köszi, nem.
…de a többség valóban nálam ír 2 sort, ok, igyekszem kedvesen és hosszabban válaszolni, kérdezni- azért pár üzenetváltás után megunom én is a papagáj üzemmódot, hogy ha valaki ködösít a lakhelyét, életkorát, foglalkozását, hasonló alapinfóit tekintve. Ha megszólít egy felnőtt férfi, tudom, hogy online tér meg minden, de vegyen mér erőt magán és legalább kérdésre próbáljon már meg ne ilyen laza-nyikhaj stílusban, tőszavakkal elintézve bemutatkozni, nem?
Itt, írásban biztosan nehéz oda-vissza, de ha már valaki megszólít és érdekesnek, értelmesnek gondol egy kommentem nyomán, tegye már meg azt a nagylelkű gesztust, hogy hozza ezt a szintet bemutatkozásban, érdeklődésben, mert tőlem is erre számíthat.
Ha meg korban, lakhelyben vagy ne adja ég szellemiekben van köztünk nagy távolság, még akkor is el lehet köszönni normálisan, pénzbe nem kerül, 1-2 percet meg még erre a kommentre is rá tudtam szánni az életemből.
…az általánosítás egyébként nem túl jó belépő, kedves kérdező. Nincsenek “a nők” halmaz, szerintem a legtöbben nem vesszük jó néven, ha valaki azzal nyit, hogy NEKÜNK semmi se jó… ebből nem a kedves érdeklődés, udvariasság vagy a magas szellemi színvonal, inkább valamiféle csalódás, megkeseredettség süt, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!