Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Miért panaszkodtok folyton és játszátok az érzékeny áldozatot hogy minden mai lány r. banc?
Pont ők azok akikre folyton nyomultok mert könnyen adják magukat és messze kerülitek a normálisakat -.-"
Ti sem vagytok jobbak csak megjátszátok magatokat hogy még mi érezzük rosszul magunkat amiért képtelenek vagytok rendes kapcsolatot találni :) Ezért csakis ti vagytok a hibásak egyébként:)
Aha, szóval ha a csaj félremegy, annak nyilván jó oka volt, hogy ezt megtegye. És persze ez teljesen rendben van.
Mintha a kérdésben még elítélted volna a könnyűvérű lányokat, de akik kapcsolatban félremennek, ők rendben vannak, ez nem baj, sőt, inkább tegyék ezt, mint beszéljenek a problémákról. Hát ők a legnormálisabb lányok, akik megcsalnak. Hisz nyilván nem a lány hibája, ha nem képes megmondani őszintén, ha valamit máshogy akar, hanem inkább megdugatja magát valakivel.
Mellesleg, valóban vannak, akik a könnyűvérűekre hajtanak, de annyi normális embert lehetne találni, aki udvarolna, megpróbálna meghódítani, a kedvedben járni... de arra mi a válasz? "Töketlen b**i vagy."
Akkor meg szerinted lesz még kedve bárkinek próbálkozni, most komolyan? Ha valaminek nincs látszata, nem csinálom.
Tedd rendbe a fejed.
Én lennék a legboldogabb, ha végre találnék egy normális csajt.
Eddig még nem volt barátnőm, pedig 21 éves vagyok. Nyilván erről is kizárólag én tehetek.
Útálom ezeket a dolgokat amikor egy nő kijelenti azt, hogy ő azért ri**nc (vagy a nők nevében kijelenti azt), hogy azért vannak ri**ok, mert mi ezt akarjuk. De ha véletlenül félre kúrnak akkor nehogy ám már r**ancnak hívjuk őket,mert az nyilván és 200% hogy miattunk volt, és ezért mi nem tudunk normális kapcsolatot találni.
Nagyon nem áll jól , és elképesztő idegesítő hogy próbálnak a nők "farkat" növeszteni, és próbálnak ők irányítani mindent soha nem tűrtel el ezt a viselkedést. De ez miatt nem csak a nőket tudom okolni,hanem ezt a sok szűz pö*s köszörűt akik egy punciért cserébe saját magukat is nővé tudják már változtatni, vagy éppen letudnák betonozni magyarország összes termő földjét. Nem csak mi tehetünk róla, hogy ennyi retardált hülye k**a van az az igazság, viszont sokan tehetnek arról hogy csak ezeket keresik. Nekem pl ezért nincs senkim kb 2 éve csak kalandjaim voltak (igen csak ribikkel), másra úgysem jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!