Miért van, hogy a nők folyton panaszkodnak, hogy ilyen meg olyan bánásmódban részesülnek(Rossz),de mikor egy pasi normális,azt nem becsülik meg?
Én nagyon is értem a problémádat.
Nincs rá megoldás azonkívül,hogy találsz egy hasonlót mint te.
A normális ember nem vergődik hosszú ideig bántalmazó kapcsolatban,hogy aztán köpködjön,hogy milyen car volt a másik.
Ritkán akadnak kivételek, akik olyan helyzetbe kerülnek ahogy nincs hová menniük és ezért elviselnek ilyesmit.
Mert megtehetik. Úgyis találnak hallgató füleket. Vagy más nőknél, vagy megmentési mániás pasiknál, vagy simpeknél.
Tök jó példa ezen az oldalon a felnőtt kategória. Ha egy férfi leírja NORMÁLISAN a problémáját, támadják a nők, de ha egy nő írja le, akkor istenítik.
Na jó. Konkrétan leírom.
Volt rengeteg csalódás az életemben,amik után megfogadtam, hogy nem próbálkozom többet és nem engedek közel senkit magamhoz, ugyanis minden egyes nő egy onbizalomhiányos kis senki volt és mellettem lett nagy az egoja, mert én jól bántam velük, cserébe meg azt kaptam,ami a kérdésben is szerepel, hogy úgy viselkedtek, mint azok a férfiak, akik miatt megy folyton a panaszkodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!