Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb izmos csávó egy kicsit butácska ?

Figyelt kérdés
2 hete járok edzőterembe és akik tényleg nagyon izmosak némelyik olyan buta mint a föld. Nem mindegyik de a legtöbbjük még köszönni se nagyon tud ha köszönnek nekik 😅 miért van ez ?

2022. febr. 22. 10:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert el kell dönteni hogy olvasni kell vagy számtani.
2022. febr. 22. 10:56
 2/13 anonim válasza:
100%
Sok a barom közöttük, de van pár nagyon jó fej is. Változó szerintem, de egyes embereknél előfordul, hogy a diéta/koksz miatt az ingerküszöbük ereszkedik és nincsenek úgy tekintettel a másikra szerintem(ezt a köszönésre értem pl).
2022. febr. 22. 10:58
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Olvasni, művelődni is több óra és izmot építeni is hosszú munka, az ő napjuk is 24 órából áll, egyszerűen, ha az egyiket csinálod akkor a másikra nem marad idő, fizikailag képtelenség. Persze ha valaki gyorsan tanul és gyorsan épülnek az izmai annak beleférhet mindkettő, de átlagembernek nem. Egyszerűen időbe nem fér bele. Illetve ha olvas, kutakodik azt is inkább testépítős témában, tehát ez az idő is erre az irányra megy el.
2022. febr. 22. 11:18
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
Napi két óra edzés mellett egyetemet végeztem és programozó vagyok. Biztos én is segghülye vagyok.
2022. febr. 22. 11:46
 5/13 anonim ***** válasza:
64%

4# A legtöbbjük...

Szóval, ha seqqhülye nem is, de mondjuk nem a legélesebb kés a fiókban, az induló szövegértés is akadozik:(. Továbbá a kérdező a tényleg nagyon izmosakra gondolt, akik közé te talán nem is tartozol.

2022. febr. 22. 12:27
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Van erre az a mondás, hogy "Education is important, but big biceps is importanter" 🤣
2022. febr. 22. 12:36
 7/13 anonim ***** válasza:
28%

"importanter"

Gondolom, angol nyelvvizsga megvan, igaz? :D

2022. febr. 22. 13:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem megvan, és én a poént is értem. :)
2022. febr. 22. 13:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Azert butak mert nem koszonnek neked?

ok.

2022. febr. 22. 18:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Azért buták, mert akárki bejön az öltözőbe és köszön mindig csak én szoktam vissza köszönni. Úgy is némelyik el van szállva magától akkor legalább annyi IQ-ja lehetne, hogy egy hellot oda szól.
2022. febr. 23. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!