A pasikat zavarja ha egy nőnek büdös/koszos a lába? vagy
megszokták?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, mondjuk, hogy egy nő munka után hazajön, és leveszi cipőjét vagy a fél cipőjét, akkor árad belőle a szag a lábából mert megizzadt, és ha pasik megérzik akkor az zavarja őket? és mondjuk rá szólt hogy miért büdös vagy koszos a talpa-lába? de a feleség arról nem tehet amennyire tudja igyekszik enyhíteni vagy megmosni, de ez ugye bárkivel előfordul , vagy esetleg megszokták? mert ugye vannak egyesek akik erre felizgulnak mert tudják szagolni, mert olvastam itt az oldalon pár kérdésnél egyes válaszoknál, hogy szeretik szaglászni,stb!
Na már most kinek mi a véleménye? a pasik cikinek, rossznak tartják ha nő lába büdös és koszos? vagy egyesek jónak tartják? bárkivel előfordul?
Gondolom annyira, minta nőket ha munka után büdös a pasijuk lába.
2022. febr. 26. 11:28
3/7 anonim válasza:
Én ekkor azt tenném, hogy megmosnám a nő lábát, majd megmasszíroznám, és lehet, kapna egy talppuszit is rá a végén:).
2022. febr. 26. 11:38
4/7 A kérdező kommentje:
Pl az egyik kérdésnél az egyik válasznál pl: hogy írt egy nő, akinek 12 óra meló után az öltözőben nem maradtak meg mellette annyira büdös volt neki a lába,hogy simán lekörözte a férfiakat a szagban...
2022. febr. 26. 11:48
5/7 anonim válasza:
4#: Igen: ekkor szerintem nem elutasítás a "jó" megoldás, hanem az javaslatok, ötletek adása számára, pl.: a cipő belső tisztítására vonatkozóan, vagy a láb szellőztetésére, tisztítására, esetleg dokit javasolni neki, hogy nézesse meg az erdetét.
2022. febr. 26. 11:53
6/7 anonim válasza:
Jó, hát az, hogy munkából hazajön és büdös a lába, oké.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!