Miért van, hogy a nők folyton panaszkodnak, hogy ilyen meg olyan bánásmódban részesülnek(Rossz),de mikor egy pasi normális,azt nem becsülik meg?
Egyébként eleinte előadták magukat, hogy r
Felnéznek rám,mennyire tisztelnek stb (tipikus most megszerezlek duma) aztán mikor már tényleg elkezdtem kötődni és hinni nekik, kimutattak a foguk fehérjét.
A nők nem így működnek, de az még durvább, hogy a férfiak sem. Kicsit figyelni kéne, hogy kinek mire van szüksége. Régen én is ilyesmiket gondoltam, mint te, de aztán elkezdtem figyelni ki mit csinál, csak érdeklődésből és magamtól. Semmit nem olvastam hozzá, max a partnereket vagy a jelölteket kérdezgettem, tőlük sokat lehetett tanulni, ha figyeltem rá.
Nem vagyok nő. Nem vagyok előítéletes sem, csak a tapasztalataim alapján mondom, amit mondok.
én fordítva tapasztalom.
15 év kapcs után szakítás.
mikor ez kiderült az ismeretségi körben kb támadtak a nők.
aztán mikor túl voltam az alapszitun a szakításon és engedtem, randik majd agyondugtam, reggel csináltam reggelit neki, szembesült vele, hogy klassz lakás...kirakni alig lehet őket.
egyből cuccolnának befelé. hogy itt egy magas gyúrós jópali, gazdag, nagy a farka..te jó ég!...meg a nagy fa szt!...
másfél éve keresem azt aki a kislányommal is szót tud érteni, nem csak simán szép és alap szinten intelligens érzelmileg.
nekem a gyerekem a legfontosabb.
de úgy érzem, hogy nagy nehezen sikerült megtalálnom ezt a nőt, Istennek hála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!