Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van, hogy a nők folyton...

Miért van, hogy a nők folyton panaszkodnak, hogy ilyen meg olyan bánásmódban részesülnek(Rossz),de mikor egy pasi normális,azt nem becsülik meg?

Figyelt kérdés
Csak olyen nőkkel volt dolgom,akik folyton panaszkodtak, hogy milyen gonoszok a pasik,hazugok, hűtlenek és társai,én mikor megmutattam, hogy én nem ilyen vagyok, ők váltak olyanokká

2022. febr. 26. 19:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tipikus előítéletes nő vagy 😘
2022. febr. 26. 19:29
 12/18 A kérdező kommentje:

Egyébként eleinte előadták magukat, hogy r

Felnéznek rám,mennyire tisztelnek stb (tipikus most megszerezlek duma) aztán mikor már tényleg elkezdtem kötődni és hinni nekik, kimutattak a foguk fehérjét.

2022. febr. 26. 19:32
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

A nők nem így működnek, de az még durvább, hogy a férfiak sem. Kicsit figyelni kéne, hogy kinek mire van szüksége. Régen én is ilyesmiket gondoltam, mint te, de aztán elkezdtem figyelni ki mit csinál, csak érdeklődésből és magamtól. Semmit nem olvastam hozzá, max a partnereket vagy a jelölteket kérdezgettem, tőlük sokat lehetett tanulni, ha figyeltem rá.

Nem vagyok nő. Nem vagyok előítéletes sem, csak a tapasztalataim alapján mondom, amit mondok.

2022. febr. 26. 19:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Figyelj.Bármilyen probléma is volt, mindig készséggel felajánlottam, hogy beszéljük meg,az összes nővel így volt
2022. febr. 26. 19:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez sem így működik. Mindig mondom (sajnos vagy nem sajnos, de ez a helyzet), hogy sokszor előbb tudom, hogy mit miért csinál a másik, mint saját maga. Azaz beszélgetni valamiről vagy megoldani egy problémát két nagyon különböző dolog.
2022. febr. 26. 19:38
 16/18 anonim ***** válasza:

én fordítva tapasztalom.

15 év kapcs után szakítás.

mikor ez kiderült az ismeretségi körben kb támadtak a nők.

aztán mikor túl voltam az alapszitun a szakításon és engedtem, randik majd agyondugtam, reggel csináltam reggelit neki, szembesült vele, hogy klassz lakás...kirakni alig lehet őket.

egyből cuccolnának befelé. hogy itt egy magas gyúrós jópali, gazdag, nagy a farka..te jó ég!...meg a nagy fa szt!...

másfél éve keresem azt aki a kislányommal is szót tud érteni, nem csak simán szép és alap szinten intelligens érzelmileg.

nekem a gyerekem a legfontosabb.

de úgy érzem, hogy nagy nehezen sikerült megtalálnom ezt a nőt, Istennek hála.

2022. febr. 26. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Miben hazudtak neked és hogy lettek hűtlenek hozzád?
2022. febr. 27. 04:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Akinek a gyerek a legfontosabb annak nehéz megtalálni a megfelelő párt.
2022. febr. 27. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!