Egy flegma nőbe hogy tud bele szeretni egy pasi?
Úgy, hogy attól, hogy te ilyennek látod, otthon a 4 fal között még lehet teljesen más.
Azért gondolom így, mert a nővéremet is általában ilyennek látják a kívülállók, de otthon meg egyáltalán nem ilyen volt soha.
A férjével pedig annyira szeretgetős-bújós és kedveskedő, hogy azon meg még én is kicsit meglepődtem :)
Az egy dolog, hogy kiről mit látnak a kívülállók, és milyen a személyisége valójában. Attól, hogy flegmának tűnik valaki még nem biztos, hogy az is. Csak az tudja ezt igazából felmérni aki közelebbről ismeri, és akinek megnyílik lelkileg. Rólam is volt már aki "ránézésre" azt gondolta, hogy mogorva vagyok, de miután jobban megismert azt mondta, hogy pozitívan csalódott bennem, mert nem gondolta, hogy ilyen kedves vagyok.
Az meg más kérdés, hogy ahány ember annyi féle ízlés. Lehet hogy az általad említett flegma nőnek van több jó tulajdonsága, ami mellett eltörpül az, hogy nem mosolygós típus, és ezért bejöhet még egy pasinak.
Nem tudom, de valamilyen számomra érthetetlen oknál fogva a férfiak jelentős részének imponáló, ha a nő hűvös, flegma. Én tudok és szoktam ilyen lenni és exem, illetve párom is mondta már, hogy amúgy van ebben valami vonzó...
Nem értem, miért szeretik az emberek a tiprást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!