A fiatal csajok miért szeretnek flegma meg undorral vegyített arcokat vágni, ha egy fiú bepróbálkozik náluk és a hatalmas igényeiknek nem felel meg?
Hát én azt mondom, hogy a fiúk szedjék össze a golyóikat és tessék az ilyen lányokat a helyén kezelni.
Azért vannak ilyen "fruskák", mert hagytátok, hogy azzá legyenek. Ha holnaptól mindenki magas ívből lesajnálni őket, és mikor valakin éleznék a karmaik az kulturáltan visszaszól neki, hogy tök gáz amit csinál, egy idő után nem lenne menő így viselkedni és szépen leállnának.
Ha unokaöcsémnek bejött ez módszer nem hiszem hogy más pasinál sem lenne kevesebb sikere.
Értem, hogy nő, hogy szép, hogy punci. De ember. Tessék egyenjogú emberként kezelni, mert ő azért van magas lovon, mert sok fiú meg alárendeli magát.
volt hogy kedvesen mosolyogtam, de akkor nem vették komolyan, nem fogták fel az elutasítást...
szigorúan csak az ő érdekükben fintorgok, ne reménykedjenek feleslegesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!