Kifejezetten visszafogott, csúnya lányokkal szeretnék ismerkedni, ha magadra ismertél írj privátban kérlek?
Figyelt kérdés
A kérdés nem vicc, 16-40 év közti, Pest megyei nőkkel szeretnék ismerkedni akik azt gondolják, hogy nem kellenek senkinek. Tudom, hogy ez furán hangzik de engem valóban a “csúnya” lányok mozgatnak meg és nem szeretnék senkin nevetni vagy lejáratni csak ismerkedni. Egy kikötés van, ne legyél ápolatlan és lehessen beszélgetni veled. Én 25 éves vagyok, 180 cm, sportos, mások jó képűnek mondanak de nyílván ez relatív. Ha magadra ismertél adj ennek egy esélyt és próbáljunk inteligensen ismerkedni.szept. 11. 21:38
11/16 anonim válasza:
Bukott nő is lehet? Vagy olyan akinek nincs hozománya?
szept. 12. 20:31
12/16 A kérdező kommentje:
#11 Az anyagi hovatartozásod nem számít☺️
szept. 13. 00:46
13/16 anonim válasza:
Haha nem az enyém :D Csak egy nagyon régi, újságpapíros társkeresős hirdetésre reflektáltam. Abba voltak ezek is, meg hogy nem baj ha csúnya, nem baj semmi, mert már nagyon ölelkezni és házasodni akar.
szept. 13. 09:13
14/16 anonim válasza:
Repülj a keblemre kis galamb
szept. 13. 11:45
15/16 anonim válasza:
meg értem a kérdezőt nekem is tetszett meg már olyan nő aki senki másnak,viszont én szintén átlag alatti az az ronda pasi vagyok így esélyem nincs. Már úgy ahogy fel adtam. Remélem azért nem csak tollkordást kapsz majd :)
szept. 14. 09:35
16/16 A kérdező kommentje:
#15 Köszi, rendes vagy😁
szept. 14. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!