Kifejezetten visszafogott, csúnya lányokkal szeretnék ismerkedni, ha magadra ismertél írj privátban kérlek?
Figyelt kérdés
A kérdés nem vicc, 16-40 év közti, Pest megyei nőkkel szeretnék ismerkedni akik azt gondolják, hogy nem kellenek senkinek. Tudom, hogy ez furán hangzik de engem valóban a “csúnya” lányok mozgatnak meg és nem szeretnék senkin nevetni vagy lejáratni csak ismerkedni. Egy kikötés van, ne legyél ápolatlan és lehessen beszélgetni veled. Én 25 éves vagyok, 180 cm, sportos, mások jó képűnek mondanak de nyílván ez relatív. Ha magadra ismertél adj ennek egy esélyt és próbáljunk inteligensen ismerkedni.szept. 11. 21:38
1/16 anonim válasza:
Lecsúnyázod a lányokat, és azt várod hogy rád írjanak
Maradj örökre egyedül
szept. 11. 22:16
2/16 anonim válasza:
Írtál volna inkább önbizalomhiányost... az intelligens pedig két "l" (a többit inkább nem is sorolom)... tudom, autocorrect...
szept. 11. 22:50
3/16 anonim válasza:
bárcsak fordítva lenne a kérdés.. bár ha egy fullos csaj keresne ronda férfiakat akkor 1 perc alatt kapna 50 privátot, nem győzne válogatni
szept. 11. 23:15
4/16 A kérdező kommentje:
#3 Ez sajnos így igaz, nőknek sokkal könyebb fogni valakit ha úgy akarják😅 Szerintem nekik inkább az a kihívás, hogy le kell koptatni a sok kellemetlen udvarlót.
szept. 11. 23:33
5/16 anonim válasza:
Miért akarna bárki is rondákkal kikezdeni? Amúgy meg senki nem fog így írni, mert ha magára is ismer, nem fog így rád írni, hogy hello, én csúnya vagyok, beszélgessünk :D
szept. 12. 00:59
6/16 anonim válasza:
Helló én magamra ismertem elég csúnya vagyok nőnek, es önbizalmam sincs, irni nemmerek, visszahuzodo vagyok. Szeretnel beszelgetni nyugodtan irjal.
szept. 12. 03:50
7/16 anonim válasza:
Ha nem vagy elég ronda, akkor hogy gondolod, hogy majd veled leáll egy ronda? Jól is néznénk ki.
szept. 12. 04:12
8/16 anonim válasza:
#5 Mert nem mindenki olyan felszínes? (Már rég kihaltunk volna, mert ugye "jó-jó, csak alacsony, persze helyes, kedves, csak szakállas... Tökéletes lenne, de nincs pénze...)
Meg ugye izlések és pofonok.
szept. 12. 05:50
9/16 A kérdező kommentje:
#7 😂😂😂
#8 Végre valaki, köszönöm😅🙏
szept. 12. 06:30
10/16 anonim válasza:
Röffenj ide aranyom
szept. 12. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!