Van olyan kutyafajta, amit kifejezetten csúnyák találtok vagy féltek tőle, esetleg taszít? Ha igen melyik?
Félni a német juhászoktól félek. Kicsinek fellökött egy,és majdnem megharapott:(
Pedig biztos csodálatos fajta,Anyukáéknak is volt és imádták,de én nagyon félek tőlük.
Imádom a kutyákat, nekem is van.
Viszont a mopsz és az angol bulldog számomra kifejezetten taszító kutyák. Pláne az utóbbi.
Lehet hogy picinek jaj de cuki meg miegymás, de a 99%-a kifejlett kutyaként nem hogy egyenesen ronda, hanem gusztustalanul néznek ki. Erre jön még az állandó krákogásuk meg röfögésük… Szerintem undorító egy fajta.
A bulldogok taszítanak, a mopsz, a francia bulldog, az angol bulldog..
Félni az izmos kutyáktól félek, meg amelyik fenyegetően lép fel. A kínai kopasz sem egy szépség egyébként.. A legtöbb kutya mérettől függetlenül szimpi
Chihuahua
Számomra nagyon nem szépek. Persze közöttük is akad aranyos, cuki. De rondák.
A kopasz kutyakat nem talalom szepnek, es hozzaerni is fura lenne.
Es a nemetjuhaszokkal vannak fenntartasaim, kiskoromban eleg csunyan megharapott egy az arcomon, csoda hogy nem vakultam meg, ugy bedagat, hogy par napig a szememet sem tudtam kinyitni. Nem felek toluk, mert mar nagyobb vagyok naluk, es tudnam hogy kell leszerelni, de nem a kedvenceim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!