Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan kutyafajta, amit...

Van olyan kutyafajta, amit kifejezetten csúnyák találtok vagy féltek tőle, esetleg taszít? Ha igen melyik?

Figyelt kérdés

2021. okt. 27. 09:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
86%

A kopasz kutyák és az angol bulldog kifejezetten taszít.

Félni a csivavától félek a legjobban, rosszabbak mint egy német juhász.

2021. okt. 27. 10:25
 12/32 anonim ***** válasza:
76%

Ja igen, a csivava és a pappillon feje, szegények.. nem ijesztőek, de csúnyák. A pappillont külön sajnálom, olyan gyönyörű nagy füleket és okos agyat rakhattak volna másik kutyára is.

Csúnyának még a corgit tartom, nagyon aránytalan szegénykém.

De őszintén ez a "még belefér" kategória, a mopsz sokkal csúnyább.

2021. okt. 27. 10:31
 13/32 anonim ***** válasza:
67%

Pitbull

Kicsinek aranyos, de ha megnő, már nem annyira. Szerintem. Meg a csivavákat sem szeretem, elég agresszívak.

2021. okt. 27. 10:34
 14/32 anonim ***** válasza:
85%
Félni egyiktől sem félek. A nagyszőrű kutyák nem az eseteim. Újfundlandi és hasonlók nálam kilőve.
2021. okt. 27. 10:48
 15/32 anonim ***** válasza:
84%
Többet is csúnyának találok. Nem taszít, nem félek tőlük, csak csúnyák. Pl. csivava, bullterrier, a legtöbb nyomott orrú kutya, főleg, ha túlsúlyosak is. Nem tetszenek a pulik sem, a kopasz kutyák sem.
2021. okt. 27. 10:54
 16/32 anonim ***** válasza:
74%

Én minden kutyát magához mérten nézek. Nem tartok egy fajtát sem csúnyának. Nekem dobermanom van, de ugyanakkor tudok olyat is mondani, hogy de szép ez a yorkie. Sőt, a legszebbnek (a sajátom kivételével), általában a keverékeket látom :)

Viszont egyszer az utcán megtámadott egy póráz nélkül sétáltatott rottweiler, a gazdája sem tudta visszahívni. Mentő vitt el onnan. Na, azóta ha rotit látok, kicsit összeszorul a gyomrom.

2021. okt. 27. 11:31
 17/32 anonim ***** válasza:
81%
Félni egyiktől sem félek. Csúnyának a nyomott orrú kutyákat találom, de azok is jópofák, mondjuk nekem nem kéne. :D
2021. okt. 27. 12:06
 18/32 anonim ***** válasza:
81%
Tacskó. Számomra visszataszító a hosszú testük, hosszú hegyes orral.
2021. okt. 27. 12:49
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Xoloitzcuintli és Perui meztelen kutya.Tény,hogy nagyon egyediek,de szerintem ocsmányak.A Kínai meztelen kutya sincs ennyire ronda,mint ez a kettő,de az sem egy szépség.

Nem szeretem a szándékosan törpe lábúra tenyésztett fajtákat sem.Szegény Basset Hound például sok esetben nyerges háttal küzd,a tacskó és a corgi gerinc problémákkal..

Francia és angol bulldog nagyon beteges szinte minden szempontból,ráadásul az angolnak évről évre ocsmányabb,kiállóbb állkapcsa a "menő".

Ezek nem rondák,de tetszeni sem tetszenek a beteges tenyésztésük miatt.

2021. okt. 27. 13:12
 20/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként sokakkal egyetértek a kommentelők közül :)
2021. okt. 27. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!