Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Budapesti nő ismerkedne ?

Budapesti nő ismerkedne ?

Figyelt kérdés

Tudom, ez nem egy klasszikus társkereső oldal. De vajon az igazi társkeresők olyan jók ? Szerintem nem. És éppen ezért, mivel ez pont nem egy olyan weblap, teszek egy próbát ismerkedésre. Az élet tartalmaz véletlenszerűsegeket is. Ami tuti biztosnak tűnik, az gyakran nem sikerül. De a véletlen olykor bejöhet.

Tehát 48 éves független, gyermektelen, kicsit sportos alakú, kék szemű diplomas, budapesti férfi keresi barátnőjét, kapcsolatát, társat. Írj bátran, ha érdekellek !

szept. 8. 16:49
 1/9 anonim válasza:
Milyen magas vagy?
szept. 8. 17:01
 2/9 A kérdező kommentje:
1/1 : 175 cm magas vagyok
szept. 8. 17:04
 3/9 anonim válasza:
Köszi szépen
szept. 8. 17:07
 4/9 A kérdező kommentje:
3/3 szívesen
szept. 8. 17:11
 5/9 anonim válasza:
Nem.
szept. 8. 17:19
 6/9 anonim válasza:
A társkeresőn is ugyanazok vannak mint itt.
szept. 8. 17:42
 7/9 A kérdező kommentje:

6/6 : még nem tudom, kik vannak itt.

A klasszikus internetes társkeresésnek bealkonyult,mert sokkal kevesebb ember keres ott társat, mint korábban. Ez nemcsak a magyar tarskeresokre igaz, de jópár külföldire is. Vajon miért alakult így ? Kevesebben keresnek társat (pl. mert nincs idejük rá, vagy már van társuk) ? Jobb ismerkedési lehetőségek vannak ? Mert a társkeresők jó része fizetős lett ?

szept. 8. 17:59
 8/9 anonim válasza:
Esetleg élőben odamenni a nőkhöz 🤔
szept. 8. 21:53
 9/9 anonim válasza:

Tudom, hogy nem kehet egyből minden infót megadni, talán itt nyilvánosan nem is kell, de pl én kíváncsi lennék arra, hogy milyen életkorú, milyen stílusú nők a zsánereid, mi a foglalkozásod, melyik részén élsz a városnak, mivel töltöd az időd pl hétköznap munka után.

A legtöbben 40 felett házasok vagy elváltak- neked hogy alakult eddig a párkapcsolati életed?

…ilyesmik.

szept. 11. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!