Lenne valakinek kedve ismerkedni?
Figyelt kérdés
Hatalmas nagy Antal Ica rajongó vagyok, 20 éves lány vagyok, Ferencvárosban lakom, kálvin tér közelében, remélem nem baj ha pontos címet nem írok.
Szabadidőmben játszok (GTA V, GTA SA-MP, SIMS 2) vagy tiktokozok.
Elvárásaim: nem szeretnék bizonyos etnikumu szegényebb srácot magam mellé, ne legyen fiatal, és ne legyen mentálisan válalhatatlan.
aug. 27. 01:42
1/16 anonim válasza:
Mondtam tegnap hogy troll és kamu, igazam is lett. 23-ból mára 20 lett, Csepelből Ferencváros. Nagyon unatkozik a gyerek:D.
aug. 27. 04:07
2/16 anonim válasza:
Te is elég vállalhatatlan vagy...
aug. 27. 04:48
3/16 anonim válasza:
Szabadidődbe tiktokozol, az egy igen hasznos időtöltés, biztos értelmiségi lehetsz...:D
aug. 27. 06:58
4/16 anonim válasza:
Nem, nincsen.
Szívem már foglalt.
aug. 27. 07:54
5/16 anonim válasza:
Húzd le magad te kretén.
aug. 27. 08:16
6/16 anonim válasza:
Kérdező te tényleg ekkora élettelen vagy, hogy nyáron nincs jobb dolgod mint kamu kérdéseket gyártani?
aug. 27. 08:17
7/16 anonim válasza:
Lanyok: ne legyen ez, ne legyen az. Ilyen negatív világszemlelet.. mit dolgozol amúgy? Hány kg vagy és cm?
aug. 27. 08:30
8/16 anonim válasza:
Írj, ha nem kamus vagy!
aug. 27. 08:31
9/16 anonim válasza:
Nem érted hogy kamus?
aug. 27. 08:58
10/16 anonim válasza:
3 lábú csaj ez, 68-azni akar...
aug. 27. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!