Van kedve ismerkedni valakinek velem? Csak komoly kapcsolat céljából, az igaz szerelmet keresem. 40F
Figyelt kérdés
aug. 22. 07:20
1/13 anonim válasza:
Én a legjobb indulattal egy jótanácsot adhatok: itt nem egészen valószínű, hogy rád fog találni.
(Nagyon régen még, kb. 1989. és valamikor a 2000-es évek eleje között az akkoriban közismert expressz újságban is nagyobb találat volt ilyen szempontból.)
De azért legyen szerencséd!
aug. 22. 09:40
2/13 anonim válasza:
Úgy marha nehéz lesz, ha sem magadról, sem az elvárásaidról nem írsz egy szót sem. Őszintén szólva nem értem az ilyen kérdéseket, tényleg azt hiszitek, hogy egy ilyen semmitmondó kérdésre tucatszám fognak ugrálni az emberek?
aug. 22. 09:45
3/13 anonim válasza:
Abban igaza van a 2-es válaszolónak, hogy nem vezet célra a szűkszavúság.
1-es voltam.
aug. 22. 09:55
4/13 anonim válasza:
Nem írsz magadról semmit, Mit vársz?
aug. 22. 10:57
5/13 anonim válasza:
Itt? :D Az ereimet hamarabb vágnám fel, mint hogy EZEK közül kerüljön ki az igaz szerelmem.
aug. 22. 11:41
6/13 anonim válasza:
Nekem ìrhatsz
41N
aug. 22. 13:01
7/13 anonim válasza:
Nekem is írhatsz 🙂
aug. 22. 14:45
8/13 anonim válasza:
Én meg is találtam, itt, csak nem engedi, hogy lecsapjon rá a végzete.
aug. 23. 12:15
9/13 anonim válasza:
Hol laksz, gyerek van?
aug. 23. 13:07
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi de többè nem ìrok màr senkinek itt.
Volt akivel beszéltem, meg is bántam. Úgy látom a net (ez a topik) nem alkalmas erre.
aug. 23. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!