Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol tudnék ismerkedni?

Hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy pár hónapja szakítottunk a barátnőmmel, és úgy érzem lassan készen állok egy újabb kapcsolatra. Viszont nem tudom hol tudnék ismerkedni.

24 éves vagyok, nemrég végeztem az egyetemen és azóta jelentősen megcsappant a társasági életem. A baráti társaságom elég zárt, örülünk ha havonta össze tud jönni a fele társaság, új emberek bevonásához meg a többiek túlságosan zárkózottak. Eddig nekem sem nagyon volt másokra igényem, de most hogy ismerkednem kellene nagyon érzem az új emberek hiányát.

Szóval merre kellene ismerkednem? Mit kellene csinálnom?

Az, hogy random emberekhez menjek oda az utcán nem opció, nem kezelem jól az ilyen helyzeteket. Egyéb ötletek?

Akik nem egyetemen, iskolában, társaságon belül ismerkedtek meg a párjukkal, hol találtatok egymásra?

júl. 30. 16:54
1 2
 1/14 anonim válasza:
Sehol vagy itt
júl. 30. 17:22
 2/14 anonim válasza:
Mindenhol is
júl. 30. 17:34
 3/14 anonim válasza:
Kocsmaban
júl. 30. 17:40
 4/14 A kérdező kommentje:

#1 a sehol nem opció, mások is ismerkednek valahol. Itt meg inkább kihagynám, most gyorsan végigfutva ezt a kategóriát nem sok sikerem lenne.

#2 kicsit konkrétabban?

júl. 30. 17:42
 5/14 anonim válasza:
Pesten laksz?
júl. 30. 18:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Szegeden.
júl. 30. 18:15
 7/14 anonim válasza:
Az őszintét megvallva, bárhol. Bár, én nem ajánlom az online ismerkedést. Sok ilyenbe volt részem, és érdekes módon nem lett egyikből sem semmi. Nem azt mondom, hogy nincs rá esély, de elég kicsi a valószínűségű annak, hogy online találod meg életed szerelmét. Gratulálok! Milyen szakon végeztél?
júl. 30. 19:57
 8/14 A kérdező kommentje:

#7 de ez a bárhol egyből nem bárhol, ha nem tudok odamenni ismeretlenekhez mindenféle kontextus nélkül :D

Programtervező informatika mestert csináltam meg idén amúgy :)

júl. 30. 20:34
 9/14 anonim válasza:
Pedig nem fogsz sikerrel járni, ha nem lépsz oda a másikhoz. Most gondolj bele, honnan tudná a másik, hogy te ismerkedni akarsz, ha te ezt nem közlöd vele? Ha meg tényleg nem akarsz odamenni másokhoz, akkor marad a Tinder és társai..
júl. 30. 20:47
 10/14 A kérdező kommentje:
Nincsenek olyan programok, ahol bevett szokás ismeretlenekkel beszélgetni? Ha valahol ez elfogadott akkor kevésbé lenne kínos mint az utcán ahol annyira ne nézik ezt jó szemmel az emberek.
júl. 30. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!