Hol tudnék ismerkedni?
Abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy pár hónapja szakítottunk a barátnőmmel, és úgy érzem lassan készen állok egy újabb kapcsolatra. Viszont nem tudom hol tudnék ismerkedni.
24 éves vagyok, nemrég végeztem az egyetemen és azóta jelentősen megcsappant a társasági életem. A baráti társaságom elég zárt, örülünk ha havonta össze tud jönni a fele társaság, új emberek bevonásához meg a többiek túlságosan zárkózottak. Eddig nekem sem nagyon volt másokra igényem, de most hogy ismerkednem kellene nagyon érzem az új emberek hiányát.
Szóval merre kellene ismerkednem? Mit kellene csinálnom?
Az, hogy random emberekhez menjek oda az utcán nem opció, nem kezelem jól az ilyen helyzeteket. Egyéb ötletek?
Akik nem egyetemen, iskolában, társaságon belül ismerkedtek meg a párjukkal, hol találtatok egymásra?
#1 a sehol nem opció, mások is ismerkednek valahol. Itt meg inkább kihagynám, most gyorsan végigfutva ezt a kategóriát nem sok sikerem lenne.
#2 kicsit konkrétabban?
#7 de ez a bárhol egyből nem bárhol, ha nem tudok odamenni ismeretlenekhez mindenféle kontextus nélkül :D
Programtervező informatika mestert csináltam meg idén amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!