Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnek ismerkedni normalis ferfiakkal?
Figyelt kérdés
Tobb helyen probalkoztam mar de eddig meg nem jartam sikerrel. Szivesen ismerkednek de nem tudom hol lehet. Egyebkent no vagyok. Csak az internet lenne jo, mashol nem megy. Tippek?2021. nov. 16. 05:00
2/28 anonim válasza:
Definiáld, hogy számodra mi a normális, mik a kizáró okok?
3/28 anonim válasza:
Komoly kapcsolatot keresel vagy inkább kalandra vágysz? Az sem mindegy.
4/28 anonim válasza:
Van valami különösebb oka, amiért máshol nem megy?
5/28 anonim válasza:
Meg hogy hol, merre élsz. Más lehetőségek vannak Bp.-en, nagyvárosban, kisvárosban, falun.
6/28 Noren1989 válasza:
#4 kérdése szerintem is relevàns.
Màsfelől: jàrsz emberek közé? Vagy csak a kisbolt-munkahely-lakàs bermuda hàromszögben mozogsz?
7/28 anonim válasza:
Kérdés, mit takar a "normális"...
8/28 anonim válasza:
Hobikal kapcsolatos csoportokban.
9/28 anonim válasza:
Bárhol, de ahhoz szóba is kellene állnod velük.
10/28 anonim válasza:
Egy normális sem startolt rád?
Hol élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!