Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnek ismerkedni normalis ferfiakkal?
A normális egy teljesen szubjektív kifejezés. Ami embereként eltérő.
Igy erre a kérdésre nem létezik jó válasz.
A probléma ott kezdődik, hogy nagyon kevés a normális férfi (ember). A legtöbben érzelmileg éretlenek, játszmáznak, képtelenek a legapróbb konfliktus kezelésére is, érzelmi hullámzásokat produkálnak, idealizálják a partnert ismerkedés során és aztán besértődnek, ha kiderült, hogy mégsem egyezik az elképzelt ideállal, önértékelési zavarosok, gyerekes gondolkodásúak, nem őszinték és egyenesek még magukhoz sem.
Számomra a normális férfi érzelmileg érett, kiegyensúlyozott, képes nyíltan és őszintén kommunikálni, felelősséget vállal a döntéseiért, nem játszmázik, hajlandó megbeszélni a felmerülő problémákat, empatikus, toleráns, képes belátni a hibáit és képes bocsánatot kérni, nyitott a fejlődésre, változásra.
Én nőként ezt mind képes vagyok nyújtani és hasonló elvárásaim is lennének, de nem találkoztam még ilyen férfival... Ha valaki ismer ilyet negyvenes kiadásban, jelezze! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!