Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni/beszélgetni normális, rendes férfiakkal? 25n
Kerüld el a társkeresőt, ha nem nemi szervekre vagy kíváncsi.
Amúgy meg bárhol, mi nem falkában szoktunk vonulni.
Tudom ,hogy nem ezt a választ vártad ,de majdnem mindenhol.
Annak ellenére ,hogy ez a GYK itt is lehet. Bárhol lehet ,mert sok helyen vannak normális emberek ,férfiakban is ,még ha nem is gondolsz rá.
Annyi a lényeg ,hogy légy boldog csináld azt amit szeretsz és nézz nyitott szemmel a világra. Ha magadat adod és ezáltal megnő a kisugárzásod ,hidd el ,hogy a való életben is sikeresebb leszel.
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna csak férfiként.
Igazából próbáltam már szinte mindent. A társkeresőkről jót még nem nagyon hallottam, a saját tapasztalatom csak annyi, hogy eléggé hasztalan. Én itt szoktam beszélgetni néha illetve máshol online. Szerintem inkább szerencse kell hozzá és egy kis kitartás. Ha nem adsz esélyt senkinek és nem fordítasz rá időt akkor teljesen mindegy hol és hogyan próbálkozol. Ha viszont megismersz valakit aki normálisnak tűnik, illetve úgy érzed, hogy neked megfelelne akkor próbáld minél jobban megismerni és valahogy találkozni vele, hogy élőben is tudd hogy viselkedik, hogy reagál dolgokra, stb... :)
Nekem az a fő bajom, hogy ahol lakom ott szinte nincs senki, de ha találok néha normális lányt, jól elvagyunk csak mindenki messze van.
25F
Munkahelyeden esélytelen? Vagy útközben? Vagy ahová betérsz hétköznaponként hétvégenként.
Minden létező helyen ami csak létezik, munkahely, üzletek, plázák, szórakozóhelyek, sportklubbok, internet, mindenhol vannak normális és nem normális emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!