Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnek idosebb nokkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy baromira tetszenek a kicsit erettebb nok,de sajna nem volt eddig nagy elorelepes az ugyben,pedig allitolag helyes vagyok,a korombeli lanyok buknak ram.. . Mindenemu segitseget szivesen fogadok privatban is akar.:3

20F

2017. júl. 20. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Minden olyan helyen, ahol idősebb nők vannak. Nem tudom, milyen korosztályra gondoltál, de pl. piacon, SZTK-ban, nyugger klubokban sok öreg hölgy van. :D Ennél fiatalabbak? Könyvtárak, boltok, parkok, munkahelyek, sportpályák, uszoda, színház, esküvők, temetések, templomok, koncertek, busz, villamos, metró, repülő, kávéház, étterem, utca. Huh, elfáradtam.:D
2017. júl. 20. 13:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt,de sajna ezeket mar probaltam,valamiert csak egy barati beszelgetes lett az osszesbol.:c
2017. júl. 20. 13:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Veszprem kornyeke elsosorban.:)
2017. júl. 20. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Netes társkeresés!

De az a helyzet, hogy ha a korodbélieknek tetszel, akkor esélyes, hogy az idősebbeknek nem.

Én a korombélieknek sosem tetszettem, az idősebbeknek meg igen. Férfiasabb, karakteresebb vonásaim vannak, szakáll, szőrös vagyok, magas vagyok, stb. A magasságot leszámítva a legtöbb fiatal lánynak ez taszító, hisz a meztelencsigákra gerjednek. Nem úgy az idősebb nők!

Szóval az is mérvadó, hogy mennyire jössz be a korodbélieknek.

2017. júl. 20. 14:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezek a vonasok a magassagon kivul nekem is megvannak..:0
2017. júl. 20. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Van sok " öregek otthona" intézmény...nagy sikered lesz, ha ott elkezdesz flörtölni.
2017. júl. 20. 14:33
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsonak halkan:

Remelem ma mar nyugodtabban alszol.(:

2017. júl. 20. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Én eddig is nyugodtan aludtam;-).
2017. júl. 20. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Gerbeaud cukrászda...
2017. júl. 20. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!