Idosebb 35-40 eves ferfiakkal szeretnek kapcsoladba kerulni. Ismerkedni valaki?
Figyelt kérdés
Szeretnek komolyabb, intelligensebb ferfiakkal ismerkedni, ugymond "kavarni".
18L
2015. máj. 6. 17:11
1/9 anonim válasza:
Komolyabb, intelligens férfit akarsz.. kavaráshoz? Kérlek fejtsd ki a gondolatmeneted, semmi logikát nem látok benne.
2/9 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne. :) mégis miért? Még a 35 is sok,nemhogy a 40.
3/9 anonim válasza:
Mar bocsanat de ezert fogsz valami 40 eves senkihazit osszeszedni aki semmi mast nem csinal csak huzza az agyadat meg jatszadozik veled, mert azt hiszed hogy az intelligenciat meg a komolysagot 35 ev folott kapjak. Hidd el nekem hogy en 26 evesen komolyabb es intelligensebb vagyok mint a ferfiak nagy szazaleka valaha is lesz.
4/9 anonim válasza:
Nekem írhatsz, 41 éves f vagyok..
5/9 anonim válasza:
Ha például sok intelligens kérdésed van egy ilyen korú pasihoz akkor nyugodtan írhatsz,vevő vagyok egy tartalmas beszélgetésre,de ha éppen nincs rajtad bugyi és csak azt akarod,hogy valaki izgasson akkor keress fiatalabbat.
38F
6/9 anonim válasza:
akik intelligensen megfelelőképp honorálják a kavarásod?
7/9 anonim válasza:
Én 48 éves férfi vagyok. Te pénzért szeretnéd?
8/9 A kérdező kommentje:
Miert akarnam penzert?
2015. máj. 6. 20:49
9/9 anonim válasza:
Nem megbántásként írtam. De olvastam, hogy nagyon sok fiatal lány azért fekszik le idősebb férfiakkal, hogy megkapja azokat a dolgokat amit magának nem tudd előteremteni. Ha te egy 18 éves helyes csinos szép lány vagy akkor miért kell egy ennyivel idősebb férfi? Neked ilyen fiatalon nem elfogadhatóbb, egy 20-25 éves fiatal fiú, fiatal férfiassággal és üdén akar intim együttlétet veled? Én 40 felett vagyok. De a lányom lehetnél. Pedig ma is sportolok és a lányomnak mondták a barátnői: azta milyen jól néz ki apukád. De volt, hogy 35 évesen 22 éves lány akart találkozni velem. De most én úgy érzem ha ennyi vagyok ettől még boldogan nézem meg a csinos fiatal nőket és nagyon sok szép fiatal lány van. De én ennyi vagyok és úgy gondolom, hogy azok a nők akik engem hosszú távra elfogadnak azok olyan 35-40 évesek. Közöttük is vannak nagyon csinos és csodálatos nők. Némelyik nő annyira szép idősebben is, hogy fiatal fiúk is megnézik. Biztos nagyon szerencsés lesz az a férfi aki 35-40 évesen veled lehet. De kívánom találj egy fiatalabb férfit aki nagyon szeret és leélhetsz mellette ha kell egy egész életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!