Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol tudnék ismerkedni?

Hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy pár hónapja szakítottunk a barátnőmmel, és úgy érzem lassan készen állok egy újabb kapcsolatra. Viszont nem tudom hol tudnék ismerkedni.

24 éves vagyok, nemrég végeztem az egyetemen és azóta jelentősen megcsappant a társasági életem. A baráti társaságom elég zárt, örülünk ha havonta össze tud jönni a fele társaság, új emberek bevonásához meg a többiek túlságosan zárkózottak. Eddig nekem sem nagyon volt másokra igényem, de most hogy ismerkednem kellene nagyon érzem az új emberek hiányát.

Szóval merre kellene ismerkednem? Mit kellene csinálnom?

Az, hogy random emberekhez menjek oda az utcán nem opció, nem kezelem jól az ilyen helyzeteket. Egyéb ötletek?

Akik nem egyetemen, iskolában, társaságon belül ismerkedtek meg a párjukkal, hol találtatok egymásra?

júl. 30. 16:54
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én nem tudok róla, hogy lenne ilyen. Akkor inkább nézegess Facebookon csoportokban. Már szembejött velem olyan csoport, ahol direkt Bp-sek ismerkedtek.
júl. 30. 21:04
 12/14 anonim válasza:

love.hu, tinder van egy csómó, de nekem se jött be, oké van hogy igen, de sokkal jobb megkívánni valakit a valóságban.

Járj oda, ahol vannak csajok! Iratozz be egy másik szakra, egyetem után se csajok, se fény, csak a primitív sötétség jön....

júl. 30. 22:30
 13/14 anonim válasza:

Van Facebookon egy oldal: Havervagy Szeged.

Ők direkt ilyen ismerkedős estéket tartanak, egy próbát megér.

Én még nem voltam egyik rendezvényükön sem, így nem tudok róla véleményt mondani.

júl. 31. 00:45
 14/14 A kérdező kommentje:

#12 igen, ezt a sötétséget kezdem én is érezni, ezért keresgélek :D

#13 ez jó, mindenképpen megnézem őket.

júl. 31. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!