Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedni?28/F

Valaki ismerkedni?28/F

Figyelt kérdés

28 éves egyedülálló férfi vagyok, és olyan nővel ismerkednék, akivel megoszthatom az életem örömeit és kihívásait.

Szeretek társaságban lenni és élvezni az élet apró örömeit. Alkoholt csak társaságban fogyasztok, viszont rendszeresen dohányzom.

Ha van valami, amit igazán szeretek, az az utazás. Új helyeket felfedezni, különböző kultúrákkal megismerkedni mindig izgalmas számomra. Ezen kívül rajongok a koncertekért és fesztiválokért is, hiszen nincs is jobb, mint a jó zene mellett a pezsgő hangulatban kiszakadni egy kicsit a hétköznapokból.

A sportolás is része az életemnek, otthon szoktam edzeni, és kedvelem a labdás sportokat is.

Ha te is szereted az aktív életet, és nyitott vagy az új élményekre, akkor biztosan jól kijönnénk egymással. Olyan társat keresek, aki nem csak a kalandokban, hanem a mindennapok apró örömeiben is partner. A kedvesség, a humor és a kölcsönös tisztelet nálam alapvető értékek, és szeretném, ha a párom is hasonlóan gondolkodna.

20-30 év közötti nőkkel ismerkednék, de felső határnál lehet akár néhány év eltérés is, nem hiszem, hogy azon múlna bármi is.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj itt vagy privát üzenetben is elérsz:)

aug. 5. 19:14
 1/2 anonim válasza:
Nagyon intelligens és normális amit írtál. Nálam a dohányzás teljesen kizárt. Egészséges életmódot preferálom nem elvakultan. Mindenben egyetértek ezen kívül. Sok sikert az ismerkedéshez. Hajrá lányok adjatok esélyt ismerkedni lassan és finoman! Puszi!
aug. 11. 01:55
 2/2 anonim válasza:
Szia, lenne egy legjobb barátnőm. ( Igen jelenleg én vagyok az összekötő kapcsolat. -.-" :D Szóval rajtam keresztül ismerheted meg, de előttem velem kellene pár szót beszélni, ha nem baj. :D Én boldog párkapcsolatban vagyok. :) ) Ha nem zavar akkor támadni fogok a kérdéseimmel. :D
aug. 28. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!