Aki képes arra, hogy társkeresés céljából az utcán lófrálva szólít le lányokat, honnan veszi ehhez a bátorságot?
Figyelt kérdés
Nekem egy valahogy elképzelhetetlen. Mi játszódik le ilyenkor bennük és mire számítanak, hogy mi fog történni?szept. 3. 19:00
11/17 anonim válasza:
Mert mégis hogyan kellene ismerkedni szerinted? Itt így neten? Hogy szia mizu? Szia semmi. Aztán ki is fújt a beszélgetés? Sose lesz csajod
szept. 4. 06:39
12/17 anonim válasza:
De kb élőben is ennyit tudnék h szia mizu 🤣🤣 Sokra megyek vele. Én mondjuk nem picsogok, elfogadtam h soha nem lesz csajom..Ide meg csak szórakozni járok a hozzászólások miatt 😃
szept. 4. 07:39
13/17 anonim válasza:
Utcán odamenésnél felesleges nagyívű beszélgetéseket kezdeményezni, elég ha elkéred az instáját.
Én pl úgy hogy már sokszor bejött este szórakozóhelyen/kocsmában aztán megpróbáltad józanul nappal és bejött.
szept. 4. 10:01
14/17 anonim válasza:
Én csináltam régen, de elfutottak előlem a csajok. Valamikor két tízemeltes háztömbön keresztül kergettem, még ehhez is volt bátorságom, de tovább nem, mert féltem, hogy rendőrt hív. Nekem nem vált be, lehet nem vagyok olyan szép.
szept. 4. 18:10
15/17 anonim válasza:
Nézd meg ezt a videót! Nem a csajozásról szól, de ahhoz is kapcsolódik és mindenkinek érdemes megnéznie.
Arról szól, hogy milyen elképesztő hatásai vannak és mennyi mindent el tudsz vele érni, ha lehetetlennek tűnő dolgokat kérsz emberektől: https://www.youtube.com/watch?v=-vZXgApsPCQ
szept. 5. 22:37
16/17 anonim válasza:
Mi van?
szept. 6. 15:38
17/17 anonim válasza:
Fokozatosan felépíted. Először odamész h nem e tudod hol van az koncert ma, vagy jó a cipod honnan van stb
okt. 20. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!