Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Ismerkednétek egy...

Lányok! Ismerkednétek egy ilyen testalkatú 190 cm magas sráccal külső alapján?

Figyelt kérdés

A kép rólam készült, és igazából párkapcsolatot keresek. Néha azt érzem, hogy a külsőm miatt nem vagyok "sikeres" a lányoknál, mert lehet nincs elég "férfias" alkatom.

[link]

aug. 28. 17:01
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:
HOL A FEJED?
aug. 28. 17:36
 2/37 A kérdező kommentje:
Levágtam. Látni akarod?
aug. 28. 17:38
 3/37 anonim válasza:
#2 Köszi, nem szeretnék megnézni egy levágott fejet, nem bírom a horrort!
aug. 28. 17:44
 4/37 anonim válasza:

Ha úgy érzed nem vagy elég férfias akkor menj azt gyúrj. Ergo önértékelési probléma.

Dolgozz magadon.

aug. 28. 17:52
 5/37 A kérdező kommentje:
A kérdés a testalkatról szólt, nem az arcról. Kár, hogy nem csíped a horrort, az egyik kedvenc műfajom!
aug. 28. 17:54
 6/37 anonim válasza:
Nincs baj vele.
aug. 28. 18:11
 7/37 anonim válasza:
Nem mondanám férfiatlannak. Ennél sokkal nyápicabbak is vannak.
aug. 28. 18:14
 8/37 anonim válasza:

Teljesen átlagos vagy. A személyiséged sokkal jobban számít!:)

De ha nem érzed magad jól a bőrödben, elkezdhetsz súlyokkal edzeni.

aug. 28. 18:15
 9/37 anonim válasza:
Nekem nem igazán jön be, de amúgy átlagos, nincs vele semmi különösebb gond. Az a nyaklánc viszont kifejezetten hülyén néz ki.
aug. 28. 18:46
 10/37 anonim válasza:

Nekem nincs semmi bajom a nyakláncal:D

Szerintem is átlagos, nem gáz, de ha gyúrnál magadon 1000% hogy több csajt tudsz becserkészni, hidd el nem egy olyan barátnőm van aki kockahas, izmosabb kézre megy. Plusz az nem árthat szval hajrá!

aug. 28. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!