Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Ismerkednétek egy...

Lányok! Ismerkednétek egy ilyen testalkatú 190 cm magas sráccal külső alapján?

Figyelt kérdés

A kép rólam készült, és igazából párkapcsolatot keresek. Néha azt érzem, hogy a külsőm miatt nem vagyok "sikeres" a lányoknál, mert lehet nincs elég "férfias" alkatom.

[link]

aug. 28. 17:01
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

Az a gondolat hogy dákóra gerjedsz férfi létedre bennem hányingert vált ki

Sajnos vizualis tipus vagyok, akaratlanul is elkepzelem, hogy egy ferfi szopna egy masikat, eleg undorito

aug. 29. 08:59
 32/37 A kérdező kommentje:
Oksi, én se lennék megelégedve egy ilyen önelégült, rasszista nőegyeddel. :-) A véleményedet megtarthatod a következő pasi jelöltednek.
aug. 29. 13:39
 33/37 anonim válasza:
En nem vagyok rasszista
aug. 29. 14:00
 34/37 anonim válasza:

#20-as voltam.

És akkor az ember ne legyen incel.

Leginkább az lep meg hogy nem is rólam van szó, szerintem jól nézel ki és akkor jönnek ilyen kommentek hogy ilyesztő vagy.

Hogy mi van!?

Annó az első párkapcsolatom úgy alakult hogy a csaj írt rám de ez ma napjainkban?

Nagyon megváltoztak a nők.

aug. 29. 16:04
 35/37 anonim válasza:

Nekem meg ijeszto

Hagy dontsem mar el én

aug. 29. 19:26
 36/37 anonim válasza:
Bar lehet hogy masik szogbol mashogy nezel ki
aug. 29. 19:27
 37/37 anonim válasza:
szia merre laksz?
szept. 1. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!