Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aki képes arra, hogy társkeres...

Aki képes arra, hogy társkeresés céljából az utcán lófrálva szólít le lányokat, honnan veszi ehhez a bátorságot?

Figyelt kérdés
Nekem egy valahogy elképzelhetetlen. Mi játszódik le ilyenkor bennük és mire számítanak, hogy mi fog történni?

szept. 3. 19:00
1 2
 1/17 anonim válasza:
A titok az, hogy gyorsan lépsz, azelőtt, mielőtt elkezdesz félni.
szept. 3. 19:08
 2/17 anonim válasza:
1-nél a pont, nem szabad túlagyalni.
szept. 3. 19:10
 3/17 anonim válasza:
Gondold azt hogy részeg vagy és minden mindegy. Nekem bevált 😃
szept. 3. 19:13
 4/17 anonim válasza:
Neki mindent lehet, senki nem fogja elküldeni, jó a szövege, így nyert ügye lehet csak. Ilyenek járhatnak az agyában.
szept. 3. 19:45
 5/17 anonim válasza:

Nincs valasztasa.

Vagy veszi a batorsagot es oda megy, vagy soha nem fog tudni ismerkedni, ha nincs barati köre.

En is inkabb igy ismerkedek.

szept. 3. 20:03
 6/17 anonim válasza:

De egyebkent az 1 es nek igaza van.

Gyorsan kell, nem tul agyalni.

szept. 3. 20:04
 7/17 anonim válasza:
A tapasztalat az hogy sok lany jobban megijed egy ilyen szituba, mint ahogy te szorongsz hogy oda mesz
szept. 3. 20:05
 8/17 anonim válasza:
ez csak attól függ, hogy te mennyire vagy nyitott. én pl olyan szinten félek az emberektől, hogy azért sem mernék odamenni valakihez, hogy mondja már meg hogy hol van a buszmegálló.
szept. 3. 20:50
 9/17 anonim válasza:
Mindig sikerül. Így veszem
szept. 3. 22:59
 10/17 anonim válasza:

Úgy veszik a bátorságot, hogy a mennyiségre hajtanak, és a konkrét alanyra tojnak. Ha egy nap odamennek 200-hoz, akkor 1-nek össze kell jönnie. Nekik édes mindegy, hogy az-az 1 melyik lesz.

Kb. hasonló mögötte a filozófia, mint a kéregetőknél.

szept. 4. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!