Par evvel ezelott meg voltak matcheim tinderen. 25-36 kozott keresek de zero siker. Pedig a fotoim is ugyanazok mint par eve es akkor meg ment. Akkor 42 voltam. Mi lehet a gond? F/45
19. Kosz ez igy ertheto. Hat en szuper lajkokat nem dobok.
Amugy az elejen meg osszemeccselodtem csajokkal abbol a korosztalybol amit kiirtam de kb egy het utan az egesz behalt.
#13-as kommentelőnek adok igazat abban, hogy
a legtöbb aki itt hozzászólt fel sem fogta hogy mire irányul a kérdés, csak bele akarta böfögni az előítéletét úgy általában életkorral kapcsolatban. Tényleg, ez a kérdés olyan mint egy IQ teszt.
13 és 22
Így van, sajnos nagyon sok a funkcionális analfabéta, nem is értik meg a kérdést és mellébeszélnek.
Kérdező, erre igazából válaszolni én sem tudok mert ugyan ebben a cipőben járok.
Pont mondta nekem egy kolléga a napokban hogy "miért nem regisztrálsz egy társkeresőre? Fogadjunk hogy egy hét alatt lesz csajod!"
Te mondom ember, fel vagyok regisztrálva és nincs match-em.
Csak találgatni tudok de vagy ennyire el idegenedett a világ hogy a nők nem bíznak a másik nemben vagy egyszerűen a pénzesekre mennek, vagy mindkettő vagy vagy vagy....
Szerintem 2 lehetséges oka van hogy nincs match:
1. Az algoritmust annyira kicsinaltak, hogy ahol egy városban több ezer vagy tízezer profil van, kb eselytelen hogy a profilod sorra keruljon a csajoknal
2. A csajok is valogatosabbak lettek az évek soran, miert huznanak jobbra egy atlag pasit amikor így is tomegevel ott vannak a top pasik a matcheik között
Csak nekem tűnik fel hogy a kérdező lehetséges hogy 10 évvel ezelőtti képekkel próbál több esélyt nyerni ?
Amúgy velem valaki megcsinált ezt . Ő 28 volt, már vállalhatatlan külsővel, igènytelen is lett de a 17 èves kori kèpe megtetszett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!