Miért van az, hogy egyes 8 általánost végzett, tahó suttyókra buknak a lányok, míg bizonyos igényes, udvarias, intelligens fiúk bármit tesznek, nem érdeklik őket?
Néha másképpen ítéljük meg az embereket.
Van aki ellenszenves számunkra, így a hozzá hasonlókat gyűlölni kezdjük. És gyakran azokat veszük észre, akik irritálnak, így leszűkül a látókörünk. És innen már csak egyre jobban szűkül.
Ezt tapasztalatból írom. Amint megtalálod a kiutat az igazi jóvoltából, már eltűnnek ezek a gondolatok, bízz bennem.
És drukkolok neked, hogy rálelj a kulcsodra mielőbb!
Nem minden lány bukik az ilyen emberekre. Sokak számára az intelligencia igenis fontos. Számomra is előrébb való ez mint valami idióta aki menőnek hiszi magát csak azért mert úgy néz ki mint a mai tinik nagytöbbsége. Az ilyenek nagy része egy mondatot sem tud le írni helyesen ami eléggé visszataszító.
Legtöbbjük pedig még csak nem is udvarias és a kedvességről nem is hallott. Na meg állandóan magukat fényezik és jönnek a kitalált sztorijaikkal arról hogy ők mennyi embert vertek el stb.
Hát köszönöm szépen de nekem ilyen pasi nem kell:D
17l
3.: Utolsó mondat, nem feltétlen, azért vannak kivételek mindenhol
(Mert nem tudom.. például van olyan aki nem nagyon szereti ha nagy, végülis bár oké hogy na külső, de engem például a belső fog meg, aztán a külső)
Bármelyik részt is nézzük, érvényesül a kivétel szabálya
Hát passz :D
Nekem az "irodisták" az eseteim. (Bár ott is vannak sajna tahók) Szóval az ilyen 8 általánossal rendelkezőekkel alapból nem szimpatizálok.
19/L
Oof Ne általánosíts..Nem szép dolog):
Az udvarlás igenis fontos nagyok sok nőnek. Csupán ti férfiak mindig azokat a nőket veszitek észre akik ezt semmibe veszik és leginkább csak pénzre mennek majd sír a szátok hogy ki használtak titeket:D
(ha már úgy döntöttél általánosítasz gondoltam neked is szabad😉)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!