Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért van az, hogy egyes 8...

Miért van az, hogy egyes 8 általánost végzett, tahó suttyókra buknak a lányok, míg bizonyos igényes, udvarias, intelligens fiúk bármit tesznek, nem érdeklik őket?

Figyelt kérdés
Nem magamból indulok ki, mielőtt valaki azzal jönne, hogy savanyú a szőlő. Nézem a környezetemet, és nem értem, miért pont a valamirevaló, kulturált spanjaimat veszik semmibe.

2020. máj. 19. 22:18
1 2
 1/20 anonim válasza:

Néha másképpen ítéljük meg az embereket.

Van aki ellenszenves számunkra, így a hozzá hasonlókat gyűlölni kezdjük. És gyakran azokat veszük észre, akik irritálnak, így leszűkül a látókörünk. És innen már csak egyre jobban szűkül.

Ezt tapasztalatból írom. Amint megtalálod a kiutat az igazi jóvoltából, már eltűnnek ezek a gondolatok, bízz bennem.

És drukkolok neked, hogy rálelj a kulcsodra mielőbb!

2020. máj. 19. 22:32
 2/20 anonim válasza:
Ahol én élek is nem egy drogos ecsetfejű gizdának van nője, de hát az "izgalmas". Én nem vagyok ilyen, mégis állandóan ghostingolnak beszélgetés közben, vagy alapból vissza se írnak. Whatever.
2020. máj. 19. 22:32
 3/20 anonim válasza:
Általában a suttyó tahók a "menőbbek" és ha valaki egy menővel jár az jó. Nem mondom hogy én nem bukok a rossz fiúkra de nem mellőzöm a normálisakat sem. És mivel a bunkó a fiúkra többen buknak ezért nehezebben is megszerezhetők és az olyan jó érzés hogy pont veled jön össze. De ez a fiúknál is van szerintem hogy a nagycsöcsös minél vékonyabbakra buknak, a kedves aranyoskák de nem kiemelkedőek a kinézetükben meg csak így vannak. 15L
2020. máj. 19. 22:33
 4/20 anonim válasza:

Nem minden lány bukik az ilyen emberekre. Sokak számára az intelligencia igenis fontos. Számomra is előrébb való ez mint valami idióta aki menőnek hiszi magát csak azért mert úgy néz ki mint a mai tinik nagytöbbsége. Az ilyenek nagy része egy mondatot sem tud le írni helyesen ami eléggé visszataszító.

Legtöbbjük pedig még csak nem is udvarias és a kedvességről nem is hallott. Na meg állandóan magukat fényezik és jönnek a kitalált sztorijaikkal arról hogy ők mennyi embert vertek el stb.

Hát köszönöm szépen de nekem ilyen pasi nem kell:D

17l

2020. máj. 19. 23:07
 5/20 anonim válasza:

3.: Utolsó mondat, nem feltétlen, azért vannak kivételek mindenhol

(Mert nem tudom.. például van olyan aki nem nagyon szereti ha nagy, végülis bár oké hogy na külső, de engem például a belső fog meg, aztán a külső)

Bármelyik részt is nézzük, érvényesül a kivétel szabálya

2020. máj. 19. 23:11
 6/20 anonim válasza:

Hát passz :D

Nekem az "irodisták" az eseteim. (Bár ott is vannak sajna tahók) Szóval az ilyen 8 általánossal rendelkezőekkel alapból nem szimpatizálok.

19/L

2020. máj. 19. 23:48
 7/20 anonim válasza:
Hát nekem kell,hogy a srác kicsit rossz legyen,de csak annyira,hogy tudjam vele élvezni az életet. Viszont az,hogy kulturált valaki az nagyon klasz!(főleg a mai vilagba) Nyílván én sem az ilyen nagyon rossz fiúkra gondoltam,bár vannak akiket félreismernek belőlük is. Csak legyen egy srác kicsit csibész. Mellé az sem árt ha jól tanul bár az nekem mind1. Inkább csak legyen akarata véghez vinni a dolgokat. Legyen annyi akarata,hogy küzdjön dolgokért! Fontos nekem még az is hogy, próbálja meg másik szemével is nézni a világot és mas szemszögből is gondolkodni. Legyen jó ember.(akiket rossznak hisznek az se feltétlenül rossz emberek a rosz ember szó elég relatív) 17l sorry ha nagyon össze vissza irtam mar faradt vagyok😅
2020. máj. 19. 23:57
 8/20 anonim válasza:
Ami könnyen jön, az nem vonzó.
2020. máj. 20. 00:07
 9/20 anonim válasza:
#8: Akkor árulják már el a kedves nők, hogy miért mondják, hogy nekik az udvarlás fontos. Ez pont hogy az ellenkezőjét bizonyítja, és a való életben is ezt látod: az alá fekszenek be, aki semmibe veszi őket.
2020. máj. 20. 00:09
 10/20 anonim válasza:

Oof Ne általánosíts..Nem szép dolog):

Az udvarlás igenis fontos nagyok sok nőnek. Csupán ti férfiak mindig azokat a nőket veszitek észre akik ezt semmibe veszik és leginkább csak pénzre mennek majd sír a szátok hogy ki használtak titeket:D

(ha már úgy döntöttél általánosítasz gondoltam neked is szabad😉)

2020. máj. 20. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!