Voltatok már úgy, hogy nőként tetszett egy fiatalabb pasi?
30-as éveim elején járok, van gyerekem, munkám, mindenem, eddig az idősebb férfiak tetszettek. Amúgy egyedülálló vagyok és válogatok, nem vagyok kétségbeesett.
Régebb óta tetszik már egy pasi aki a 20-as évei végén jár. Munkahelyi ismeretség és külsőre idáig is nagyon tetszett, igazi jó pasi, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Mostanában viszont beszélgettünk, és az életfelfogása, a gondolkodása, viselkedése is megtetszett. Úgy tűnik, bejövök neki, és így visszagondolva már régebben is voltak jelek, csak a korkülönbség miatt nem figyeltem fel rá. Az első adandó alkalommal, mikor nyitott voltam rá, alig tudta abbahagyni a beszélgetést.
Mit gondoltok, mi a tapasztalatotok? Életképes lenne egy ilyen kapcsolat?
Boccs kérdező, de ha olyan jó adottságaid vannak, akkor miért nincs senkid? Csak kérdezem, én nem pártoskodom.
Másrészt mi alapján gondolod, hogy pár kiprovokált sorból jellemrajzot, múltat és jövőt is rá tudsz olvasni a másikra (mindezt úgy, hogy közben nem tudsz uralkodni az indulataidon)?
Utolsó sorban pedig miért ködösítesz olyanokkal, hogy előnyére is tudná fordítani? Egyáltalán miről beszéltél , mi a mondat tárgya? 🧐
#33 azért nincs, mert akikkel próbálkoztam, egyik sem volt az igazi. Vagy a külső, vagy a belső nem tetszett. És mivel megvan mindenem, az idő nem sürget, így várok arra, aki tényleg nagyon bejön.
A modortalan srácot nem én szeretem móresre tanítani, de amiket írt, az szerinted miben szolgálja elő a beszélgetés gördülékenységét?
Valószínűleg valami nagy baja lehet, az ember kinövi ezt a viselkedést tinikorban. Amelyik mondatot nem értetted, az arra irányult, hogy a nők egy sérült férfit inkább aranyosnak gondolnak, tehát többet profitálhatna belőle, mint ebből a keserű kötekedésből.
Eleffe eltértünk a tárgytól, szívesen olvasom a kommenteket az eredeti kérdéshez vonatkozóan.
Nézd, jobb lesz ha a saját szinteden maradsz. Másként csak pofáraesés lesz. Van gyereked? Van. Akkor olyan pasit válassz, akinek úgyszintén van.
Már csak azért is, mert az egyedülálló de már gyerekkel rendelkező emberek (nő és férfi is) eleve kudarcról árulkodnak.
1 Képes és hajlandó volt-e védekezni? Lehet hogy nem
2 Lett egy közös gyereke valakivel (és talán szándékosan), de az a kapcsolat gatyára ment. Megbukott az illető a kitartó és jó társ szerepében.
#35 van gyereked? Tudod, hogy az esetek többségében miről árulkodik, hogy valaki kilép egy kapcsolatból egy gyerekkel? Nagyrészt arról, hogy anyagilag megteheti. Engem megnyugtat, hogy úgy élek ahogy szeretném.
De ezt majd a pasi eldönti, hogy szeretné-e így. Volt olyan, akinek nem kellettem így, de volt olyan is, aki nekem nem kellett, mert nem volt meg az a plusz bizsergés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!