Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Voltatok már úgy, hogy nőként...

Voltatok már úgy, hogy nőként tetszett egy fiatalabb pasi?

Figyelt kérdés

30-as éveim elején járok, van gyerekem, munkám, mindenem, eddig az idősebb férfiak tetszettek. Amúgy egyedülálló vagyok és válogatok, nem vagyok kétségbeesett.

Régebb óta tetszik már egy pasi aki a 20-as évei végén jár. Munkahelyi ismeretség és külsőre idáig is nagyon tetszett, igazi jó pasi, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Mostanában viszont beszélgettünk, és az életfelfogása, a gondolkodása, viselkedése is megtetszett. Úgy tűnik, bejövök neki, és így visszagondolva már régebben is voltak jelek, csak a korkülönbség miatt nem figyeltem fel rá. Az első adandó alkalommal, mikor nyitott voltam rá, alig tudta abbahagyni a beszélgetést.

Mit gondoltok, mi a tapasztalatotok? Életképes lenne egy ilyen kapcsolat?

aug. 18. 17:21
A kérdező szavazást indított:
Próbáld ki
Nem érdemes kipróbálni
Csak játszik
Ha tetszel neki, gondolhatja komolyan
26 szavazat
1 2 3 4
 1/38 anonim válasza:
Feltétlen próbáld ki, de nagy love-storyt ne gondolj bele!
aug. 18. 17:34
 2/38 A kérdező kommentje:
Köszi, 1-es. Az a baj, hogy love story nélkül semmibe nem tudok belemenni.
aug. 18. 17:42
 3/38 anonim válasza:
30-as évek eleje és 20-as éveinek vége nem nagy korkülönbség.
aug. 18. 17:44
 4/38 anonim válasza:
Akkor így jártál...
aug. 18. 17:44
 5/38 anonim válasza:
Lehet, hogy csak egy (vagy több) numerát akar, de ha nem próbálod meg, akkor azon fogsz agyalni, hogy mi lett volna, ha...
aug. 18. 17:45
 6/38 A kérdező kommentje:

#3 korkülönbség 4-5 év+ máshol tartunk az életben.

#5 nem az a numerás típus, érett gondolkodású.

Egyelőre még nem tett semmit konkrét lépést, igaz hogy idáig távolságtartó voltam. Majd meglátjuk..

aug. 18. 17:48
 7/38 anonim válasza:
#6: Nincs az az érett gondolkodású ember, aki ne tudna ellenállni egy-két kamatyolásnak, ha úgy hozza a helyzet.
aug. 18. 17:51
 8/38 anonim válasza:
#7 látom nem sok érett gondolkodású embert ismersz :))
aug. 18. 18:03
 9/38 anonim válasza:
#8: Mert még nem is láttál olyat, hogy valaki nem bírt a vágyaival...
aug. 18. 18:07
 10/38 anonim válasza:
De ha idősebb lenne 4-5 évvel akkor nem zavarna?
aug. 18. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!