Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Voltatok már úgy, hogy nőként...

Voltatok már úgy, hogy nőként tetszett egy fiatalabb pasi?

Figyelt kérdés

30-as éveim elején járok, van gyerekem, munkám, mindenem, eddig az idősebb férfiak tetszettek. Amúgy egyedülálló vagyok és válogatok, nem vagyok kétségbeesett.

Régebb óta tetszik már egy pasi aki a 20-as évei végén jár. Munkahelyi ismeretség és külsőre idáig is nagyon tetszett, igazi jó pasi, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Mostanában viszont beszélgettünk, és az életfelfogása, a gondolkodása, viselkedése is megtetszett. Úgy tűnik, bejövök neki, és így visszagondolva már régebben is voltak jelek, csak a korkülönbség miatt nem figyeltem fel rá. Az első adandó alkalommal, mikor nyitott voltam rá, alig tudta abbahagyni a beszélgetést.

Mit gondoltok, mi a tapasztalatotok? Életképes lenne egy ilyen kapcsolat?

aug. 18. 17:21
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
#9 mert csak olyan ember lehet a szóban forgó férfi, más nem :))
aug. 18. 18:24
 12/38 A kérdező kommentje:
#10 ha korombeli lenne, akkor nem zavarna, de így, hogy top 10-es a pasi, és még fiatalabb is, így el kell gondolkodnom,hogy esetleg valamit félreértettem 😀 meglátjuk, ezután történik-e valami konkrétabb, ha nem, akkor csak beképzeltem a dolgokat..
aug. 18. 18:27
 13/38 anonim válasza:
#9: Szóval akkor szerinted egy érett gondolkodású ember sosem kalandozhat?
aug. 18. 18:37
 14/38 anonim válasza:
Bocs, az előző a 11-esnek ment volna, a 9-es voltam.
aug. 18. 18:37
 15/38 anonim válasza:

Nem is egyszer volt ilyen! Ki ne figyelne fel egy jóképű, kedves, fiatal férfira?

De hát ahogy ez általában lenni szokott, ha megtudják, hány éves vagyok, akkor vagy nem mernek közeledni, vagy elmegy a kedvük. Vagy másik opció, hogy már van párjuk és azért nem.

Két évvel ezelőtt vicces helyzet volt, mikor egyik huszonéves kollégám igen közvetlenül viselkedett velem. Aztán kb fél év múlva valahogy leesett az álla, mikor szóba került, hány éves vagyok (46 voltamnakko) azt mondta, hogy azt hitte, az ő korosztálya vagyok 🤣🤣🤣 Szóval lehet hogy akár még be is jöhettem neki, de hát sokakban ott vannak ezek az ostoba korlátok az életkor miatt. Meg amugy is volt párja.

Másik kollégám az is huszonéves volt. Őt nagyon kedveltem. Helyes volt és olyan kis igazi "jó fiú". De hát menyasszonya volt. De azért ott is érezhető volt valami, mert páros munkáknál többnyire velem volt. De azt gondoltam, csak véletlen, vagy egyszerű

szimpátia,meg ebédelni is kb mindig akkor jött fel, mikor én voltam ott. Aztán egyszer, ahogy álltunk az udvaron várva, hogy hazainduljunk, ahogy felnéztem, véletlenül elkaptam, ahogy mosolyogva néz de olyan tekintettel, amit soha azelőtt nem láttam az arcán és nem is kapta el a tekintetét.

Ez így leírva semmiségnek tünik, de valamiért nagyon megmaradt bennem, mert a borzongás is átfutkosott rajtam abban a pillanatban. Valamiért lesokkolt a dolog, de nem rossz értelemben.

De persze abból sem lett semmi.

30 évvel idősebb kollégával, úgy hogy komoly kapcsolatuk van? Ki vállalná be ezt?

Szerintem simán lehetne életképes egy ilyen kapcsolat. De jó adag bizalom és bátorság kell hozzá.

aug. 18. 18:38
 16/38 A kérdező kommentje:

#15 köszi, hogy leírtad a tapasztalatod. 😊

Én sem vagyok az a leharcolt típus, és én is valamiért úgy érzem, hogy korkülönbség ide vagy oda, régóta jönnek a jelek, de csak most tudtunk hosszasan beszélni. Idáig nem is gondoltam ilyesmire és fent volt a falam..

aug. 18. 18:44
 17/38 anonim válasza:

16

Ezért mondom, hogy lehet, hogy titkon bejössz neki, de még korkülönbség nélkül is ott van mindkét félben a félelem, nehogy valami nevetséges szituba kerüljön. Így meg főleg... Mert nyilván mindkettőtök arra gondol, hogy lehet, hogy csak egyszerű

szimpátia. Beszélgetni kell, sokat. És óvatosan puhatolózni, rafkósan körbejárni ezt a korkülönbség témát. Aztán hátha lesz valami siker...

aug. 18. 18:56
 18/38 anonim válasza:
A korkülönbség nem számít, viszont Neked van egy gyereked aki köré gondolom épül az életed,míg egy 20 éves folyamatosan szabad,korlátok nélkül élheti az életét.
aug. 18. 19:13
 19/38 A kérdező kommentje:

#18 így van, ahogy írod. Ezért írtam, hogy más szakaszában járunk az életünknek. Még ha egyértelműen bejönnék neki, akkor sem 100%, hogy belevágnék egy kapcsolatba. De már olyan régóta válogatok, hogy eszemet sem tudom. 😀 Aki meg idősebb, jobban passzolna, az meg külsőre nem tetszik.

Amúgy remélem hogy jó a józan ítélőképességem és tényleg kaptam jeleket, nem pedig be akarom képzelni a jó külseje miatt...

aug. 18. 19:22
 20/38 anonim válasza:

Miért akarna egy jól szituált helyes, kívánatos férfi más gyereket nevelni aki nem az övé, pláne egy idősebb nővel? Boccs, de gondolkodj reálisan. Kefét kaphatsz tőle meg odaköltözik egy-két évre és spórol vele. De pici esélye van, hogy valóban kell neki a tehén a borjával együtt. Elnézést a hasonlatért -főleg ha tulsúlyos vagy-, jobb nem ugrott be.

Ha anyagilag megemgedheted akkor próbálhatsz elitebb férfi prostikkal is ellenni. Csak vigyázz el ne kapj semmit, mert a legtöbb csak hazudja magáról, hogy hetero

35F

aug. 18. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!