Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Voltatok már úgy, hogy nőként...

Voltatok már úgy, hogy nőként tetszett egy fiatalabb pasi?

Figyelt kérdés

30-as éveim elején járok, van gyerekem, munkám, mindenem, eddig az idősebb férfiak tetszettek. Amúgy egyedülálló vagyok és válogatok, nem vagyok kétségbeesett.

Régebb óta tetszik már egy pasi aki a 20-as évei végén jár. Munkahelyi ismeretség és külsőre idáig is nagyon tetszett, igazi jó pasi, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Mostanában viszont beszélgettünk, és az életfelfogása, a gondolkodása, viselkedése is megtetszett. Úgy tűnik, bejövök neki, és így visszagondolva már régebben is voltak jelek, csak a korkülönbség miatt nem figyeltem fel rá. Az első adandó alkalommal, mikor nyitott voltam rá, alig tudta abbahagyni a beszélgetést.

Mit gondoltok, mi a tapasztalatotok? Életképes lenne egy ilyen kapcsolat?

aug. 18. 17:21
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
Beszélgess vele amikor lehetőséged van,és majd meglátod hogy alakul!
aug. 18. 22:13
 22/38 anonim válasza:

20

Remélem nem sűrűn kerül nő a közeledbe.

aug. 18. 22:19
 23/38 anonim válasza:
#22 legyél erős mert kerül, és még fizetnek is...
aug. 18. 22:22
 24/38 anonim válasza:

23

Ja..hát én normális nőkre gondoltam.

aug. 18. 22:25
 25/38 A kérdező kommentje:
#20 mindig sajnálom, mikor ilyen keserű emberrel találkozom. Valószínűleg szét lehetsz alázva a munkahelyeden valami férfiatlan pozícióban, hogy már a gyakorin is le kell vezetned a feszkót. Bizonyára nem engedhetsz meg magadnak egy pszichológust sem. Ha kell, adok rá kölcsön.
aug. 18. 22:33
 26/38 A kérdező kommentje:
Szuper, hogy ennyien támogattok, pedig azt gondoltam, hogy lebeszéltek róla. "Szép" kis pasi, tehát ha közeledni próbál, csak miattatok leszek nyitott, mert én alapból nem vagyok a korosztály tekintetében ennyire bevállalós 😀
aug. 18. 22:36
 27/38 anonim válasza:

Nàlam több fiatal pasi próbàlkozik. Az elejèn csípőből elutasítottam őket. De! Tènyleg kellemes csalódàs èrt bennük. Nem elkènyeztetett, kamasz tèmàkat hoztak fel. Bàr nem talàlkoztam velük, de ìgy is kellemesen csalódtam bennûk. Amit ìrnak a sajàt korosztàlyukról, meg is èrtem őket vhol...

41N

aug. 18. 22:45
 28/38 A kérdező kommentje:
#27 nagyon jó külső adottságokkal rendelkezem. Illetve vezető beosztásban dolgozom, szóval akkor adjak kölcsön pszichológusra? Utolsó esélyed, hogy az incel formád kikupálódjon egy olyasmivé, mint aki most próbál velem flörtölni.
aug. 18. 22:48
 29/38 A kérdező kommentje:

#30 anya által megalázott gyerek a te diagnózisod. Nőgyűlölet helyett ezt előnyödre is formálhatnád, ha érzékeny lennél és nem egy ilyen dacos kisfiú.

Sajnállak, de még a gyakin sem vagy befogadható.

aug. 18. 23:04
 30/38 A kérdező kommentje:
#28 először az én fejemben sem fordult meg, hogy beszélgetnék a pasival, csak a jó külső fogott meg. Ahogy elkezdtünk beszélgetni, az van amit te írsz, hogy nagyon érdekfeszítő es egyáltalán nem gyerekes, sőt. Neked volt valami ilyen jellegű kapcsolatod?
aug. 18. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!