Voltatok már úgy, hogy nőként tetszett egy fiatalabb pasi?
30-as éveim elején járok, van gyerekem, munkám, mindenem, eddig az idősebb férfiak tetszettek. Amúgy egyedülálló vagyok és válogatok, nem vagyok kétségbeesett.
Régebb óta tetszik már egy pasi aki a 20-as évei végén jár. Munkahelyi ismeretség és külsőre idáig is nagyon tetszett, igazi jó pasi, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Mostanában viszont beszélgettünk, és az életfelfogása, a gondolkodása, viselkedése is megtetszett. Úgy tűnik, bejövök neki, és így visszagondolva már régebben is voltak jelek, csak a korkülönbség miatt nem figyeltem fel rá. Az első adandó alkalommal, mikor nyitott voltam rá, alig tudta abbahagyni a beszélgetést.
Mit gondoltok, mi a tapasztalatotok? Életképes lenne egy ilyen kapcsolat?
20
Remélem nem sűrűn kerül nő a közeledbe.
23
Ja..hát én normális nőkre gondoltam.
Nàlam több fiatal pasi próbàlkozik. Az elejèn csípőből elutasítottam őket. De! Tènyleg kellemes csalódàs èrt bennük. Nem elkènyeztetett, kamasz tèmàkat hoztak fel. Bàr nem talàlkoztam velük, de ìgy is kellemesen csalódtam bennûk. Amit ìrnak a sajàt korosztàlyukról, meg is èrtem őket vhol...
41N
#30 anya által megalázott gyerek a te diagnózisod. Nőgyűlölet helyett ezt előnyödre is formálhatnád, ha érzékeny lennél és nem egy ilyen dacos kisfiú.
Sajnállak, de még a gyakin sem vagy befogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!