Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ír felül mindent a...

Miért ír felül mindent a jogosítvány?

Figyelt kérdés

Volt egy csaj aki mondta, hogy azért egy férfinak legyen jogosítványa

hát mondom egy nőnek meg legyen foga (nem volt neki, ahol volt ott is ilyen fekete rohadt)

Most melyik a rosszabb?

Annyira fontos az a kib*szott jogosítvány?

Van aki fél vezetni, egy jó ismerősöm is mondta hogy akkor ne csináltassam meg ha félek vezetni.

Pesten is 5 percenként megy a metró, nem hiszem el hogy ennyire életképtelenek hogy nem tudnak tömegközlekedni.

Nem az, hogy nincs pénzem vagy elhatározásom megcsinálni, mert volt vagy 70 órám és 3 oktatóm benne.

Pedig normálisan nézek ki, van munka, járok edzőterembe, káros szenvedélytől is mentes vagyok. Ezt a jogsit pedig elengedtem, mert nem az én világom.

Szóval az zavar, hogy sokan úgy vannak vele, hogy "egy csicska vagy, mert neked nincs" Nem értik, hogy én azzal nem lennék több ha lenne jogsim és félnék vezetni, mint hogy most nincsen.

Akármilyen lepukkadt csoze nő is már ezt elvárásnak mondja. Hogyhogy nem alap. Pedig nem lovaskocsival járunk. Néhány óra alatt az ország egyik pontjából vonattal is ott vagyok a másikban. Nem fogom azért megöletni magam hogy 20 perc helyett 5 perc alatt érjek oda valahova.

Netről bármit meg lehet rendelni, és ide teszi le a futár a kezembe, kevesebbet kell menni érte mintha az autóig mennék érte.

Ha mindenért fizetek a szállításért akkor szórom a pénzt (miért ne szórnám hiszen megkerestem), de ha ugyanúgy autóval mennék benzin + amortizáció (igen autónak ilyen is van) az meg menő. Idióta 1 bites emberek.

Ez a nőknek valami k*rva menő lifestyle mint hogy legyen bármi észérv mellette. Mint a férfiaknak egymás között a drága karóra. Amire mondom én hogy kifizettél X százezer forintot egy órára, amit olyan dologra is költhettél volna aminek funkciója is van, nem csak presztise.

2024-ben valamiért a presztis felülírja a funkciót és a józan ész értelmét.

aug. 16. 12:32
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

Kondiba járok, de nem a nő miatt hanem magam miatt.

A vezetésnél nem érzek ilyen belső késztetést hogy nekem az valamiért kéne/ jól esne. Ellenben egy külső nyomást érzek a társadalom (vagy a társadalom alacsonyabb intelligenciájú része) által.

aug. 16. 21:15
 32/53 anonim válasza:
Mondjuk az, hogy azért nem vezetsz mert félsz az nem túl férfias. Szerintem leginkább ez a lelombozó a nőknek.
aug. 16. 21:48
 33/53 anonim válasza:
Lehet itt mindenféle hatalmas társdalami meg lelki meg szellemi meg anyagi levezetéseket csinálni, de akinek nincs kocsija az k#rvára nem önálló, akárhogy is szépítik egyesek a dolgot. Persze, járnak buszok, meg vonatok, meg taxi, de mind a hétköznapi életben egy bávásárláshoz, vagy rokonlátogatáshoz vagy nyaraláshoz, vagy csak vészhelyzetben egy ügyeletre elrohanni ÉG és FÖLD a különbség, ha van autó vagy sincs.
aug. 16. 22:01
 34/53 anonim válasza:

Vannak (párok is) akiknek nem létszükséglet a kocsi, nekik így természetes. Én sokkal kényelmesebbnek látom kocsival az életet, mindenkinek a saját döntése, hogyan él, mit tart fontosnak.

Nyilván nem ez a csaj lesz a párod.

aug. 16. 22:54
 35/53 anonim válasza:

Bevasarolni nagyon jo kocsival ha a legkozelebbi bolt 10 km-re van

Persze jar arra busz de megse cipelhetek fel a 4 szatyor terméket tejeket asvanyvizeket a buszra

aug. 17. 04:37
 36/53 anonim válasza:
Sőt a buszsofőr sem örülne, ha felvinném a járműre a két méteres fűkaszát meg egy kanna benzint.
aug. 17. 09:56
 37/53 anonim válasza:
Nem a jogsi a gond, sosem az volt. Nem jössz be a csajnak, ennyi.
aug. 17. 09:56
 38/53 anonim válasza:
Ja aztan villognak a tuning 30 eves suzukival meg a 25 eves bmw-vel, inkabb ok a szégyenek
aug. 17. 13:22
 39/53 anonim válasza:
Agglomeracioba jo az auto, varosba nem kene
aug. 17. 13:23
 40/53 anonim válasza:

Azon mindig elgondolkodok, hogy a varjak ,hogy és mikor szereznek jogosítványt?????

Mert én még egy cigó mazsolàt se láttam

aug. 17. 14:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!