Miért ír felül mindent a jogosítvány?
Volt egy csaj aki mondta, hogy azért egy férfinak legyen jogosítványa
hát mondom egy nőnek meg legyen foga (nem volt neki, ahol volt ott is ilyen fekete rohadt)
Most melyik a rosszabb?
Annyira fontos az a kib*szott jogosítvány?
Van aki fél vezetni, egy jó ismerősöm is mondta hogy akkor ne csináltassam meg ha félek vezetni.
Pesten is 5 percenként megy a metró, nem hiszem el hogy ennyire életképtelenek hogy nem tudnak tömegközlekedni.
Nem az, hogy nincs pénzem vagy elhatározásom megcsinálni, mert volt vagy 70 órám és 3 oktatóm benne.
Pedig normálisan nézek ki, van munka, járok edzőterembe, káros szenvedélytől is mentes vagyok. Ezt a jogsit pedig elengedtem, mert nem az én világom.
Szóval az zavar, hogy sokan úgy vannak vele, hogy "egy csicska vagy, mert neked nincs" Nem értik, hogy én azzal nem lennék több ha lenne jogsim és félnék vezetni, mint hogy most nincsen.
Akármilyen lepukkadt csoze nő is már ezt elvárásnak mondja. Hogyhogy nem alap. Pedig nem lovaskocsival járunk. Néhány óra alatt az ország egyik pontjából vonattal is ott vagyok a másikban. Nem fogom azért megöletni magam hogy 20 perc helyett 5 perc alatt érjek oda valahova.
Netről bármit meg lehet rendelni, és ide teszi le a futár a kezembe, kevesebbet kell menni érte mintha az autóig mennék érte.
Ha mindenért fizetek a szállításért akkor szórom a pénzt (miért ne szórnám hiszen megkerestem), de ha ugyanúgy autóval mennék benzin + amortizáció (igen autónak ilyen is van) az meg menő. Idióta 1 bites emberek.
Ez a nőknek valami k*rva menő lifestyle mint hogy legyen bármi észérv mellette. Mint a férfiaknak egymás között a drága karóra. Amire mondom én hogy kifizettél X százezer forintot egy órára, amit olyan dologra is költhettél volna aminek funkciója is van, nem csak presztise.
2024-ben valamiért a presztis felülírja a funkciót és a józan ész értelmét.
Kèrdező, hidd el alkalmas vagy a vezetésre is .
Apukámnak későn lett jogsija 83-ba ,27 éves volt is egy lada egyből.
Először úgy félt,hogy csak vasárnap reggel ment vezetni egyedül a többi nap meló volt és mindig csak a környező utcákba ment a ház körül amit egyébként is ismert és egyre nagyobb köröket ment és gyakorlatilag azóta a jogsiból èl ,9 saját autó plusz 4 céges a háta mögött,többszàzerer kilométer,külföld stb és egy kereket nem tud kicserélni de balesetmentesen vezetett eddig.
Nem őrdöngőssèg hidd el .
Megszerezni nehezebb mint utána vezetni,ha tőlem elvennèk na akkor lehet vissza se tudnám szerezni...
Az ilyen pin@ meg felejtős is ,főleg ha nő létére gáz a foga
Mit árul el pontosan? És mit kellett volna máshogy?
Azt mondta a 3. oktató, hogy ez innentől még rohadtul sok pénz lesz. Százezres nagyságrendű + nem is vette át a teljes díjat látszott hogy nagyon sajnálkozva mondta, hogy menthetetlen vagyok.
Nem a vezetés, hanem egyrészt a reakció idő, meg a rugalmasság.
Hogy ha van egy helyzet azt tudom, de ha van egy másik helyzet azt már nem. Ha a létező összes forgalmi helyzetet megcsinálnám akkor tudnám, de ha van egy bármilyen új, akkor leblokkolok.
Pl. egy új útszakaszra megyek. Tévedésből volt hogy a szembe sávba hajtottam be.
Míg a legelső oktató olyan volt, hogy ha ott maradok még ma is vezetnék nála és lenne vagy 1.000 órám benne.
Szerintem meg tök jó, hogy a kérdezőnek van önkritikája, és felismeri, hogy nem alkalmas a vezetésre.
Mert mennyivel jobb az aki szintén nem alkalmas, de sokadjára valami csoda folytán egy jó pillanatában sikerül levizsgáznia, de aztán alkalmatlanként van a forgalomban?
Értelmes körökben kell ismerkedni.
Nekem nincs jogosítványom (nem is akarok), de soha ebből nem is volt problémám. Miért? Mert eleve nem ilyen értelmileg sekélyes, lerobbant nőcskék közül választok, hanem igyekszek értelmesebb, és nívósabb társat találni. Az pedig már az ismerkedés nagyon korai szakaszában kiderül, hogy mennyire hasonlít az értékrendünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!