Mennyibe kerül manapság a jogosítvány megszerzése? Érdemes-e egyáltalán meg szerezni? (Alapjáraton mindent megoldok busszal meg vonatal,de elgondolkodtam rajta,hogy meg kéne szerezni azért kérdezem) (Pécsi vagyok)
Én a helyedben megszerezném, mert olcsóbb már nem lesz, és ha majd lesz feleséged, beteg szülőd, két kisgyereked, egy sima családi vészhelyzet vagy egy balatoni nyaralás nem lesz olyan könnyen megoldható busszal és vonattal.
Egy félmillióval szerintem simán lehet számolni.
Apámnak volt egy igaz mondása. "Tanulj fiam, mert a tudást nem vehetik el tőled!"
Milyen igaz! :) Mint előttem írták,most lehet, hogy nem kell, de lehet, hogy később meg szükséged lesz rá. Nekem 1993-ban a honvédség támogatta a jogsimat, múgy magamtól én se mentem volna el. Mivel a B és C kategória, vagyis 2 alkalmassági, ezért csak 5 évre kapom az orvost. A seregen kívül nem is vezettem, így 8 év után lett először meghosszabítva, mert addig a családban nem volt autó. 2003 óta van saját, és azóta rendszeresen vezetek. Ennyire megtud változni az ember élete, hogy míg akkor én is feleslegesnek éreztem, most meg szinte létszükséglet. Jogsi meg az elektromos autókhoz is kell, és ha pasi vagy, akkor a csajok is értékelik, hogy van jogsid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!