Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ír felül mindent a...

Miért ír felül mindent a jogosítvány?

Figyelt kérdés

Volt egy csaj aki mondta, hogy azért egy férfinak legyen jogosítványa

hát mondom egy nőnek meg legyen foga (nem volt neki, ahol volt ott is ilyen fekete rohadt)

Most melyik a rosszabb?

Annyira fontos az a kib*szott jogosítvány?

Van aki fél vezetni, egy jó ismerősöm is mondta hogy akkor ne csináltassam meg ha félek vezetni.

Pesten is 5 percenként megy a metró, nem hiszem el hogy ennyire életképtelenek hogy nem tudnak tömegközlekedni.

Nem az, hogy nincs pénzem vagy elhatározásom megcsinálni, mert volt vagy 70 órám és 3 oktatóm benne.

Pedig normálisan nézek ki, van munka, járok edzőterembe, káros szenvedélytől is mentes vagyok. Ezt a jogsit pedig elengedtem, mert nem az én világom.

Szóval az zavar, hogy sokan úgy vannak vele, hogy "egy csicska vagy, mert neked nincs" Nem értik, hogy én azzal nem lennék több ha lenne jogsim és félnék vezetni, mint hogy most nincsen.

Akármilyen lepukkadt csoze nő is már ezt elvárásnak mondja. Hogyhogy nem alap. Pedig nem lovaskocsival járunk. Néhány óra alatt az ország egyik pontjából vonattal is ott vagyok a másikban. Nem fogom azért megöletni magam hogy 20 perc helyett 5 perc alatt érjek oda valahova.

Netről bármit meg lehet rendelni, és ide teszi le a futár a kezembe, kevesebbet kell menni érte mintha az autóig mennék érte.

Ha mindenért fizetek a szállításért akkor szórom a pénzt (miért ne szórnám hiszen megkerestem), de ha ugyanúgy autóval mennék benzin + amortizáció (igen autónak ilyen is van) az meg menő. Idióta 1 bites emberek.

Ez a nőknek valami k*rva menő lifestyle mint hogy legyen bármi észérv mellette. Mint a férfiaknak egymás között a drága karóra. Amire mondom én hogy kifizettél X százezer forintot egy órára, amit olyan dologra is költhettél volna aminek funkciója is van, nem csak presztise.

2024-ben valamiért a presztis felülírja a funkciót és a józan ész értelmét.

aug. 16. 12:32
1 2 3 4 5 6
 1/53 A kérdező kommentje:

Nyilván a busz, kamion stb. más kategória ott munkaeszköz. Vagy egy vállalkozónál.

Én olyanra gondolok aki fix helyen dolgozik fix munkaidőben. És egy nap 2x10 percet használja az autót! Nem akinek munkaeszköz hanem aki villog vele mint egy hülyegyerek.

aug. 16. 12:33
 2/53 anonim válasza:

Semmit se ír felül elhiheted. Nekem hiába van, rá se kérdeznek, max néhány autómániás csaj. De azok eleve furák.

Jogsit általában az aranyásók várnak el, és igazából luxus autót értenek alatta, amivel majd ingyen furikázod őket.

Ugyanúgy mint a diploma alatt se, mondjuk egy értékes tanári végzettséget értenek, hanem milliós fizetést hozó diplomát.

De az ilyenekkel meg nem érdemes foglalkozni. Úgyse lesz soha őszinte kapcsolata velük az embernek.

aug. 16. 12:56
 3/53 anonim válasza:
Aki nem tudott jogsit szerezni, az egy lúzer típus.
aug. 16. 13:04
 4/53 anonim válasza:

Hát én a magam nevében fogok beszélni, mint olyan 'nyomi', aki szinte csak munkába járásra fogja használni az autót.

Nekem tömegközlekedéssel a sok gyaloglás + folyamatos eszköz váltás, vonat + metró + másik metró, rengeteg időt elvesz.

Csak bejutni nekem 1.5-2 óra, függ attól, hogy hogyan csípem el a dolgokat.

Viszont a vonatok rendszeresen késnek, így inkább 2-2.5 óra a megszokott időm és ez csak az odaút.

Autóval ez mindösszesen 40 perc lenne, ami nem mindegy, még ha ritkán is járok irodába.

Ha ilyen nagy gond neked, akkor keress olyan nőt, akinek nem igénye a jogsi.

Nekem is van szép barátnőm, akinek van jogsija és autója, nekem még egyik sincs, mégse parádézik ezen, szóval itt nálad nem kerek valami.

Egyébként meg számos oka van, hogy miért jó, ha mindkettőtöknek van jogsija és legalább 1 autó van a háztartásban.

Bármikor lehet olyan szituáció, hogy a párodat be kell vinni a sürgősségire.

Nem mindegy, hogy 30-60 percet vársz a mentőre vagy gyorsan bedobod és már viszed is.

Boltba járás sokaknak megoldhatatlan.

Igaz lehet rendelni a Tescoból, de ott meg a választék nem olyan jó, így bevásárlásnál is elég sok időt spórolunk vele, hogy nem kell 6 kmert gyalogolni oda-vissza szatyrokkal.

+Őszintén ki szeret vonatozni?

Állandóan sietni kell, nehogy lekésd.

Ha odaérsz időben, akkor a vonat késik min. 30 percet, de nekem az utóbbi évben már több órás késések is voltak.

A csöves / cigány putris leül a te foglalt helyedre és mikor mondod, hogy üljön arrébb még neki áll feljebb..

Stb-stb..

Számtalan kényelmi funckiója van egy autónak, így megértem, hogy a nőknek miért 'alap', mert egy idióta is elvezet egy kocsit.

Habár ezt a mondatot vissza is szívnám, mert nem minden nőnek alap.

Te döntöd el kivel ismerkedsz, tudtommal nincsenek rád erőltetve az olyan nők, akiknek az alap elvárásai közé tartozik a jogsi + kocsi.

aug. 16. 13:05
 5/53 anonim válasza:

Jól leírta a #4 az autó előnyeit. Bár nekünk sincs, egyikőnk sem vezet, de igen...Egy hétvégi kirándulásra vonattal nem érdemes elindulni, mert két fél nap utazás, ugyanennyit töltesz ott. Autóval mindez, az út egy távolabbi helyre is 3 óra, és akkor még ott van az egész nap. Egy nyaralás alkalmával a cuccok vonattal igen behatároltak, autóval sokkal szabadabban lehet pakolni. Meg úgy általában a vonatozás körülményei. Hogy átmenjünk a szomszédos településre, tömegközlekedéssel egész délután rámegy, autóval 2 óra oda-vissza és a látogatás is benne van...

Persze nem mondom, hogy normális ha szempont a jogsi társkeresésnél.

De nagy előny ha van, az vitathatatlan.

aug. 16. 13:28
 6/53 anonim válasza:
Ilyen csajokat offolj. Szerintem a jogsi fontos, de a te életstílusod és igényed más mint nekem. De ha egy csajnak ezen múlik az élete (gondolom hogy te furikázd őt), akkor az red flag.
aug. 16. 13:29
 7/53 anonim válasza:

Te most azon dühöngsz, hogy pár gyökér szerint gáz, ha neked nincs? :D

Mit keresel ilyen emberek társaságában egyáltalán?

Az pedig oké, hogy neked jelenleg nem kell, de gondolnak egy létszámleépítést, kivágnak, és a következő melóhelyedre fontos lenne, mert mondjuk 2 átszállásos, vagy több órás várakozásos a tömegközlekedés, pl. estébe/éjszakába nyúló munkaidőnél. A jogsi jó, ha van, mert nem tudhatod, hogy milyen lesz a következő éved.

Hallottad már a több lábon állást? Nekem most kifizeti a munkáltatóm a CE jogsit, le is tettem, de nem célom főállásban ezzel foglalkozni, de ha kivágnak, csak megrántom a vállam, mert azonnal találok 600 nettós helyet. B jogsival is lehetne azonnal munkád, szállíthatod a zsömléket, húst, de kajafutár, vagy GLS stb. melós is lehetsz vele. A jogsi akkor is hasznos, ha jelenleg nem kell, mert nem látsz a jövőbe.

aug. 16. 13:31
 8/53 anonim válasza:

Fszság hogy mindent felülír.

Kifogásnak jó, ha semmi másba nem tud belekötni.

Azt mégse mondhatja, hogy nem tetszik a képed.

aug. 16. 13:46
 9/53 A kérdező kommentje:

7# igen, pont ezért fogom letenni targoncára is. Mert valamilyen szinten kapcsolódik a munkámhoz. És egy B opciónak jó, ha itt beüt valami sz*r.

Az autót tényleg könnyű elvezetni, közlekedni nem könnyű. Nekem reakció időm nincs. A kreszem is 100% lett. Nincs meg ez a gyors kapcsolat. Hogy mondjam ha látom egy rajzon akkor tudom mit kell. Ha a gyakorló pályán vagyok akkor meg az autót kezelem simán. Viszont ha van egy 4 sávos kereszteződés bicikli úttal zebrával, lámpákkal, aszfaltjelölésekkel. Akkor annyi inger van hogy besokkolok. Pl. volt hogy így lefulladtam, de a gyakorló pályán meg full magabiztos voltam. Ez a stressz, hogy nem mindegy hogy végig kell menned egy egyenes deszkán a földön, vagy ugyanazon a deszkán 200 méter magasságban.

aug. 16. 13:46
 10/53 anonim válasza:
Fasznak foglalkozol egy olyan “nővel” akinek annyi igénye nincs magára hogy ne rohadjon a pofája?!
aug. 16. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!