Lenne kedve ismerkedni valakinek egy félénk, kicsit nehezen megnyíló, introvertált, kedves férfival?
30 és 40 között már talán elég sokan foglaltak családalapítás szempontjából. Vagy éppen a tudatos karrierjüket építik és köszönik nem kérnek az ellenkező neműek társaságából.
Tehát elég sok elutasítást kaphatsz, amint látod. Nálam egyházi közegbe járás indította el a sikeres kapcsolódási pontokat. Túl a 40-en.
Nyári szünet után újra indulnak a csoportok! Részletek faliújságokon. (Pont introvertáltaknak valóak a történelmi egyházak.) Nem szekták!
A karrieremet érzelmi magabiztosságban jobban tudnám építeni, mint egyedül. Az ellenkező nem társaságára meg minden percben szükségem van, más különben mi a fenének lenne értelme élni?
Köszönöm az ajánlást, de az egyház nem az én stílusom. Én a két lábbal a földön járok, nem egy álom világban akarom élni az életem.
Mert egy incel aztán tudja kivel érdemes ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!