Introvertalt lányok hol ismerkednek?
Introvertált pasiként én is ilyennel ismerkednék. Leginkább online van lehetőség.
45F
Vannak platformok ahol feltüntetheted a személyiségi típusod, identitásod, es még sorolhatnám De!
Akár itt is, egy jól megfogalmazott kérdéssel is elindíthatod a folyamatot.
Az a legegyszerűbb hogy introvertáltnak címkézed magad mert a google kidobott egy cikket es te annak megfelelsz. Ez nem úgy működik.
Tudod jön majd valaki ez életedbe, es vele olyan más lesz hogy nem az lessz a kérdés amit most feltettél.
Más ember mást hoz ki belőled.
Légyszíves ne az legyen az irányadó hogy intro vagy extrovertált vagy. Vagy olyat keresel .Ez most olyan mint a húspiac kicsi nagy magas kövér ilyen olyan idős ilyen olyan színű, csak spontán menj ne agyalj túl mindent, a belső iránytűd majd vezet.
Szerintem ez egy tévút amit valaki egyszer kiírt és mások ez alapján szeretnének azonosulni a maguk által idealizált ez vagyok akkor nekem egy ilyen vagy olyan való.
Próbálj meg a kerítésen túl látni.
Sok sikert míg rátalálsz a legközelebbi társadra!
A pszichopata/szociopata pont nem retteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!