Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Introvertalt lányok hol...

Introvertalt lányok hol ismerkednek?

Figyelt kérdés
Hol van lehetőség ismerkedésre?
jún. 16. 07:50
 1/9 anonim válasza:
Szerintem ott, ahol a többiek.
jún. 16. 08:45
 2/9 anonim válasza:
Interneten próbálok ismerkedni, de az sem olyan egyszerű.
jún. 16. 09:04
 3/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy a legtöbb pszichopata/szociopata is introvertáltnak próbálja beállítani magát, holott egyáltalán nem mindegy, hogy valaki egyszerűen csak többet szeret egyedül lenni, mint társaságban, vagy mondjuk betegesen retteg a férfiaktól, és még akkor sem hajlandó kilépni a komfortzónájából, ha lenne erre lehetősége.
jún. 16. 10:16
 4/9 anonim válasza:
Szia ha gondolod írj, szívesen ismerkedek veled ha benne vagy te is 17F
jún. 16. 10:34
 5/9 anonim válasza:

Introvertált pasiként én is ilyennel ismerkednék. Leginkább online van lehetőség.

45F

jún. 16. 10:34
 6/9 anonim válasza:
Cigány kancaként van esélyem?
jún. 16. 13:17
 7/9 ez vagy te,ezt ne felejtsd el válasza:

Vannak platformok ahol feltüntetheted a személyiségi típusod, identitásod, es még sorolhatnám De!

Akár itt is, egy jól megfogalmazott kérdéssel is elindíthatod a folyamatot.

Az a legegyszerűbb hogy introvertáltnak címkézed magad mert a google kidobott egy cikket es te annak megfelelsz. Ez nem úgy működik.

Tudod jön majd valaki ez életedbe, es vele olyan más lesz hogy nem az lessz a kérdés amit most feltettél.

Más ember mást hoz ki belőled.

Légyszíves ne az legyen az irányadó hogy intro vagy extrovertált vagy. Vagy olyat keresel .Ez most olyan mint a húspiac kicsi nagy magas kövér ilyen olyan idős ilyen olyan színű, csak spontán menj ne agyalj túl mindent, a belső iránytűd majd vezet.

Szerintem ez egy tévút amit valaki egyszer kiírt és mások ez alapján szeretnének azonosulni a maguk által idealizált ez vagyok akkor nekem egy ilyen vagy olyan való.

Próbálj meg a kerítésen túl látni.

Sok sikert míg rátalálsz a legközelebbi társadra!

jún. 16. 14:25
 8/9 anonim válasza:

A pszichopata/szociopata pont nem retteg

jún. 16. 21:12
 9/9 anonim válasza:
Írtam privátot de ezek szerint ez az oldal neked nem opció.
jún. 16. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!