KezdƑoldal » IsmerkedĂ©s » TĂĄrskeresĂ©s » đŸ™‹âžĄïž LĂĄnyok! Lenne kedvetek...

đŸ™‹âžĄïž LĂĄnyok! Lenne kedvetek ismerkedni egy ilyen fiĂșval? 23/F (bƑvebben)

Figyelt kérdés

Szeretek sĂ©tĂĄlni, kirĂĄndulni, tĂșrĂĄzni a termĂ©szetben. Utazni is szeretek, szĂłval az esetleges nagyobb tĂĄvolsĂĄg sem akadĂĄly szĂĄmomra.

Állatbaråt vagyok, szeretem a macskåkat és a kutyåkat is.

IntrovertĂĄlt, kicsit visszahĂșzĂłdĂł szemĂ©lyisĂ©gem van, de könnyen meg tudok nyĂ­lni szimpĂĄtia esetĂ©n. A hasonlĂł emberekkel jöttem ki mindig is a legjobban, szĂłval ha Te is ilyen vagy, akkor az nagy plusz pont.

181 cm magas vagyok, åtlagos, kicsit talån vékonyabb testalkatom van. A szemem kék, a hajam pedig barna.

A Nyugat-DunĂĄntĂșlon Ă©lek, jelenleg dolgozom, de hiĂĄnyzik az Ă©letembƑl egy barĂĄtnƑ. Nem igazĂĄn tudom, hogy hol tudnĂ©k ismerkedni, a Tinder fĂ©le hĂșspiac valahogy nem az Ă©n Ă­zlĂ©sem.

FiĂș lĂ©temre elĂ©g Ă©rzelmes tĂ­pusnak tartom magam, sosem vonzottak az egyĂ©jszakĂĄs kalandok Ă©s soha nem is kerestem ilyet, ennĂ©l azĂ©rt többre tartom magam.

Kommentekre nem fogok vĂĄlaszolni, ha valaki Ășgy Ă©rzi, hogy szĂ­vesen megismerne, akkor Ă­rjon nyugodtan privĂĄt ĂŒzenetben! :)

2024. mĂĄj. 1. 15:50
1 2
 1/12 anonim vĂĄlasza:
Aranyosnak tƱnsz. Ha gondolod, Ă­rj nyugodtan, csak Ă­rd meg, hogy te vagy a kĂ©rdezƑ.
2024. mĂĄj. 1. 20:15
 2/12 anonim vĂĄlasza:
1 szia, te vagy a kĂ©rdezƑ
2024. mĂĄj. 2. 20:25
 3/12 anonim vĂĄlasza:
Kuldj képet
2024. jĂșl. 10. 07:43
 4/12 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Bocs, de ez nem a Tinder, mĂ©gis miĂ©rt kĂŒldenĂ©k magamrĂłl teljesen ismeretlenĂŒl kĂ©pet? Röhej ami itt megy, de tĂ©nyleg...

2024. jĂșl. 10. 16:05
 5/12 anonim vĂĄlasza:

Pl azert mert ismerkedni akarsz

Vagy buliba is vodorrel a fejeden mész le?

2024. jĂșl. 10. 17:21
 6/12 anonim vĂĄlasza:
ha online akarsz ismerkedni, akkor rendes tĂĄrskeresƑt hasznĂĄlj. Szuper, hogy leĂ­rsz magadrĂłl mindent, kĂŒlsƑt belsƑt, de Ă­gy nem lĂĄtjuk a csinos kis pofidat, hogyan mosolyogsz a kĂ©peken, stb:D
2024. jĂșl. 10. 18:18
 7/12 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Akkor sem fogok Ășgy kĂ©pet kĂŒldeni, ha semmilyen informĂĄciĂłt nem tudok a mĂĄsikrĂłl. Írjon rĂĄm Ă©s ha szimpatikus, akkor idƑvel kĂŒldök neki, de nem Ășgy, hogy random valaki ide Ă­r, hogy kĂŒldjek mĂĄr neki kĂ©pet... Mit nem lehet ezen felfogni?
2024. jĂșl. 10. 22:22
 8/12 anonim vĂĄlasza:
Nekem mindegy, Ă©n nem akarok veled ismerkedni, csakĂșgy mondom. Szerintem a lĂĄnyok szĂ­vesebben beszĂ©lgetnek olyan fiĂșval, akit lĂĄttak legalĂĄbb egy kĂ©pen. IjesztƑ dolog idegenekkel chatelni
2024. jĂșl. 10. 23:17
 9/12 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Neked lehet, hogy ijesztƑ, mĂĄsoknak meg nem az. Online beszĂ©lgetĂ©sbƑl is volt mĂĄr kapcsolatom, több is.
2024. jĂșl. 11. 04:24
 10/12 anonim vĂĄlasza:
Ja es annak mi ertelme van hogy ha jol elbeszelgettek egymassal kepcsere es nem tettszetek egymasnak? Csak idohuzas az egesz
2024. jĂșl. 11. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!