đâĄïž LĂĄnyok! Lenne kedvetek ismerkedni egy ilyen fiĂșval? 23/F (bĆvebben)
Szeretek sĂ©tĂĄlni, kirĂĄndulni, tĂșrĂĄzni a termĂ©szetben. Utazni is szeretek, szĂłval az esetleges nagyobb tĂĄvolsĂĄg sem akadĂĄly szĂĄmomra.
ĂllatbarĂĄt vagyok, szeretem a macskĂĄkat Ă©s a kutyĂĄkat is.
IntrovertĂĄlt, kicsit visszahĂșzĂłdĂł szemĂ©lyisĂ©gem van, de könnyen meg tudok nyĂlni szimpĂĄtia esetĂ©n. A hasonlĂł emberekkel jöttem ki mindig is a legjobban, szĂłval ha Te is ilyen vagy, akkor az nagy plusz pont.
181 cm magas vagyok, åtlagos, kicsit talån vékonyabb testalkatom van. A szemem kék, a hajam pedig barna.
A Nyugat-DunĂĄntĂșlon Ă©lek, jelenleg dolgozom, de hiĂĄnyzik az Ă©letembĆl egy barĂĄtnĆ. Nem igazĂĄn tudom, hogy hol tudnĂ©k ismerkedni, a Tinder fĂ©le hĂșspiac valahogy nem az Ă©n ĂzlĂ©sem.
FiĂș lĂ©temre elĂ©g Ă©rzelmes tĂpusnak tartom magam, sosem vonzottak az egyĂ©jszakĂĄs kalandok Ă©s soha nem is kerestem ilyet, ennĂ©l azĂ©rt többre tartom magam.
Kommentekre nem fogok vĂĄlaszolni, ha valaki Ășgy Ă©rzi, hogy szĂvesen megismerne, akkor Ărjon nyugodtan privĂĄt ĂŒzenetben! :)
Bocs, de ez nem a Tinder, mĂ©gis miĂ©rt kĂŒldenĂ©k magamrĂłl teljesen ismeretlenĂŒl kĂ©pet? Röhej ami itt megy, de tĂ©nyleg...
Pl azert mert ismerkedni akarsz
Vagy buliba is vodorrel a fejeden mész le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!