Ha egy fiatal nő mint férfit nem barát csoportba sorol, hanem nyíltan kijelenti, a lelki társa vagyok, akkor szerintetek ez barátzóna vagy lehetőség a komolyabb kapcsolatra? A lelki összhang egyébként tényleg ideális, de...
Mint profi, az alábbit tudom hozzátenni:
A lelki társ az a legjobb haver, akit még nem csókoltál meg...
Ugyanez a 'barátzóna', ami egy elég közhely részemről, mintha valami fertőben lennél emiatt, mert valaki 'csak' a barátod.
Nyiltan kimondta, lépj.
Nem lépsz, akkor lesz más, aki ugyanúgy lelkitárs 'pozicióba' lép aztán meg majd feljebb.
Nem is értem a kérdést.. Mondjuk, aki ilyen helyzetben vadidegenektől érdeklődik és ennyire gyönge férfi, hogy még ebben az esetben is behúzza fülét farkát, az talán jobban is jár, ha senkinek nem marad a lelkitársa, amíg nem áll készen ilyenekre.
Friendzone!
Akivel lelkitàrs az = friendzone!!!!
6
Teljes mértékben így jártam amit írsz!
Mondta a „barátnőm” sokszor hogy nagyon jól kijövünk, lelkitársak vagyunk, én vagyok az egyetlen biztos pont az életébe, de ugye a legjobb férfibarátja vagyok! Na igazából azt hittem hogy szerelmes belém, mivel célozgatott hogy minden nő ilyen pasit akar mint én, jóképű vagyok stb, de ugye csak barátilag mondta. Több hónapig ez ment nem hagyta magát. Jött egy tuskó egy buliba, három mondat után randomszexeltek a bokorba! Na?
Ha egy csaj ilyet mond hogy lelkitárs, azt csak barátnak mondja, szexuális vonzalom nincs mögötte! Offold!!!
7-es vagyok megint
A random kufirc után meg nekem panaszkodott, hogy mekkora hatalmas volt a csávónak, alig ment be, meg sajog minden nyílása mert erősen nyomta…szegény, és még hallgassam végig a problámaáit…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!