Ha egy fiatal nő mint férfit nem barát csoportba sorol, hanem nyíltan kijelenti, a lelki társa vagyok, akkor szerintetek ez barátzóna vagy lehetőség a komolyabb kapcsolatra? A lelki összhang egyébként tényleg ideális, de...
7 es vagyok.
Ugyan ez volt velem is, flörtölt, helyesnek, jóképűnek nevezett, azt hittem sinen vagyok! Bepróbálkoztam, elutasított, hogy a barátság az fontos részéről, és egy esetleges kapcsolat ha nem jön össze közöttünk, ugrik a jó barátság! Sőt, ittasan rám is mozdult, őlelt simogatott, csókolt, (persze és is!) elmondta hogy milyen jó pasi vagyok DE!!! Másnap józanul elnézést kért, hogy bocsi részeg volt, a barátság az barátság! Szégyelli magát, én mondtam hogy folytassuk, de azt mondta hogy nem akar elveszíteni, mert nagyon szeret. Olyan üzeneteket küldött mindig hogyha valaki olvasta volna, ezek tuti szerelmesek ugy jött volna le! Az ilyen fajta nőnek azért kell az ego tuning, ezt tőled, tőlem várták el, azért öltözött ki ha pl találkoztunk, megkérdezte jól-e néz ki stb stb. Engem is folyton dícsért! A nőkben ha egyszer fejükbe veszik hogy barát, (általában) akkor azon nem tudnak túllépni akármit csinálsz! Átkattan valami, és onnatól kezdve, mintha a testvére lennél, nem izgul rád szexuálisan. Egy tanács! Kérdezd meg konkrétan tőle még most, hogy lenne-e esélyed nála!!! Hidd el megéri, mint egész nap ezen kattogjon az agyad, hogy most csak játszik veled, vagy esetleg lehetne-e tőbb! Ha nemlehges a válasz akkor vagy elfogadod a flörtjeit, és tudod hogy sosem lesz több ebből csak ennyi, vagy lepattintod, mert neked nem erre van szükséged. Még valami! Ha egy nő akar egy pasit, azt az egyértelmű jelekből két nap után a tudtodra adja! Nekem azóta már két barátnőm volt mindkettő nyiltan elmondta hogy bejövök neki, lehet több is, meg ezt látod a tekintetén is 100%-ra hogy nem csak játszik veled! Hú bocs hosszú lett!
Előző vagyok.
Ja és kettesben akart velem menni nyaralni, jártunk reggelente kávézni, ő hívott!! Velem akart lenni folyton. De ahogy jött egy pasi a képbe, tanácsot kért.....tehát barát vagyok. Köszi ebből nem kértem tovább! Nálatok ez mióta húzódik?
Előző, nagyon egyformán gondolkodunk. Én is pontosan úgy éreztem magam, mint Te. Viszont amikor konkrétan rákérdeztem, hogy miért nem sorolt a barátjai közé, akkor azt mondta, a lelki társa vagyok és az más. Ez ilyen elég hülye helyzet, miközben folyamatosan visszaigazolást vár tőlem a nőiessége kapcsán, s ha nem kapja, akkor nyomul.
Szóval tudja, vonz és taszít egyszerre, ezt megmondtam neki, s vissza is él a helyzettel, de majd kiprovokálom, milyen választ ad. Valami ugyanis mindig felé hajt, mégha nem is az esetem.
14-15 vagyok
Dettó ugyan az az esetünk! Nekem már csak esetem! És ha nem dícsértem meg hogy jól néz ki, kiprovokálta! Önbizalom hiányos szegény azért.
Kíváncsi leszek mi lesz veletek. Mióta van ez köztetek? Nálunk majd két évig tartott!
"kufirc után meg nekem panaszkodott"
Pont ezt jelenti a lelki társ, már ne haragudj. Ezért van veled.
Dugni meg mással fog, aki 3 szót se tud kimondani.
18
Igen, de én ebből nem kérek! Hogy lelki társnak szólítson, meg hallgassam meg a problémáit, tanácsot adjak stb stb. Már nem érdekel. Ja igen, aztán jön egy csávó akinek kilóg a kapanyél a szájából, az meg 5 perc után már viszi a bokorba!
Pedig sajnos van ilyen. És ha te nem leszel a lelki társa, dugótárs akkor SE lesz belőled, mert azt ő nem olyannak képzeli el, mint amilyen te vagy.
Majd akkor más lesz a lelki társa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!